Съпругата на Джейхан Ибрямов прекрати гладната стачка

0
Независимият депутат остава в ареста
Независимият депутат остава в ареста Снимка: БТА

Независимият депутат остава в ареста

Софийският апелативен съд потвърди постоянния арест на независимия народен представител Джейхан Ибрямов. В отговор на това решение съпругата му Биршен Ибрямова обяви края на своята гладна стачка. Тя сподели, че нито една от институциите, към които се е обърнала, не е проявила желание да изслуша нейната позиция.

Джейхан Ибрямов, който е независим депутат в 49-ото Народно събрание, остава в ареста по решение на съда. Това развитие на събитията доведе до прекратяването на гладната стачка, която съпругата му Биршен Ибрямова беше започнала като форма на протест и опит да привлече вниманието към случая на своя съпруг.

Биршен Ибрямова изрази разочарованието си от липсата на отзивчивост от страна на институциите, към които се е обърнала за съдействие. Нейният жест на гладна стачка беше опит да се чуе гласът ѝ и да се привлече вниманието към ситуацията на Джейхан Ибрямов, но очевидно не е постигнал желания ефект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ех, ех...
    Че депесе изначално не е трябвало да съществува - това е вън от съмнение. След И този случай и след изслушани становища на много юристи и на конституционалисти изводът е, че пеефски притежава/превзел е/похитил е/отвлякъл е: Висшия съдебен съвет (ВСС); Инспектората към ВСС; Прокуратурата; Върховния административен съд; ЦИК; Информационно обслужване; Министерство на вътрешните работи (МВР) и Конституционния съд. Обективено - няма възможност за съпротива - няма я имунната система, защото е завладяна от паразит. Резултатите от изборите няма съмнение, че ще бъдат супер фалшифицирани от "новото начало" (но с фалшификация). Ако ще почти всички партии да оспорят пред съд резултатите от изборите - никакъв шанс за нищо. По резултатите от кметските избори в София си правим извода, че на съд не може да се разчита. 80% бяха грешни изборните протоколи и какво от това, съдът отсъди, че всичко е точно и Терзиеф си е кмет. Подозирам, че Б.Б. е заплашен, че, ако не състави или не участва в съставяне на правителство, ще бъде арестуван. Това също е вън от съмнение. Но първо ще бъде арестуван А.Д. Американското отровно трио предната година много разчиташе на техните господари от сащ (евроатлантистите), че ще спрат мафиотизма в България, но разбраха, че помощ от евроатлантическите им приятели/партньори от сащ няма да има. Единствената възможност за срутване на пеефският режим е само отвън, но нито от сащ, нито от ЕС. Това вече се доказа, че няма да го бъде.
  • 6
    1
    в-к Стършел
    ... и почна пак да яде рязаната буба...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари