Жената на Джейхан Ибрямов обяви гладна стачка

0
Биршен Ибрямова: Ще гладувам, докато съпругът ми не бъде освободен
Биршен Ибрямова: Ще гладувам, докато съпругът ми не бъде освободен

Биршен Ибрямова: Ще гладувам, докато съпругът ми не бъде освободен

Драматичен обрат в случая с арестувания депутат от Движението за права и свободи (ДПС) Джейхан Ибрямов. Неговата съпруга, Биршен Ибрямова, обяви, че започва гладна стачка пред сградата на Народното събрание в знак на протест срещу задържането му.

В емоционално изявление, направено по време на пряко включване в социалната мрежа Facebook, госпожа Ибрямова заяви: "Обявявам гладна стачка пред Народното събрание от този момент." Тя подчерта, че нейният протест ще продължи до освобождаването на съпруга ѝ.

Биршен Ибрямова изрази остро несъгласие с действията на властите, обвинявайки Централната избирателна комисия (ЦИК) и Народното събрание в изпълнение на "заповеди" от Делян Пеевски. Според нея, тези институции са под влиянието на един човек, което поставя под въпрос независимостта им.

"Това, което се случва на моя съпруг, няма нищо общо с истината," категорична бе госпожа Ибрямова. Тя изрази недоумение относно обвиненията срещу Джейхан Ибрямов, подчертавайки, че при извършения обиск в дома и автомобила им не са открити компрометиращи материали.

Съпругата на депутата разкри детайли от проведения обиск: "Иззеха от дома ни два бележника, които са с мои записки, също и папка с банкови извлечения от сметки на господин Доган, защото съм негово упълномощено лице повече от 15 години." Тя подчерта, че нито една лична вещ на съпруга ѝ не е била иззета от дома им.

По-рано същия ден Централната избирателна комисия и Народното събрание взеха решение за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов. Това последва ареста му предишната вечер, при който бяха открити 100 000 лева маркирани пари. Според информация на телевизия "Нова", предстои повдигане на обвинения срещу депутата, като задържането му е удължено до 72 часа.

Случаят с Джейхан Ибрямов предизвиква сериозни въпроси относно прозрачността на политическите процеси в България и ролята на правоохранителните органи. Докато разследването продължава, общественото внимание остава фокусирано върху развитието на ситуацията и потенциалните ѝ последствия за политическия живот в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Анонимен
    А народът каква стачка да обяви против всички видове и разновидности на дерибеи? Кого плашите с гладни стачки? Гладувайте, след като толкова години преяждате, а хората ви търпят!
  • 5
    2
    Русенец
    Нагло създание!
  • 2
    1
    дано
    дано да умре от глад гадната мюсюлманка
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари