Съдът задържа рецидивист за тройно нападение с нож във Вършец

0
Пострадалите са настанени в болница с тежки наранявания
Пострадалите са настанени в болница с тежки наранявания

Пострадалите са настанени в болница с тежки наранявания

43-годишният И.И. е задържан по подозрение за опит за умишлено убийство на трима души, след нападение в дома на бившата си приятелка на улица „Липа“ във Вършец. Съдът в Монтана е издал постоянна мярка „задържане под стража“ по искане на Окръжната прокуратура.

Брутално нападение на улица „Липа“

На 31 юли 2024 година, в късния следобед, И.И. нахлува в дома на 41-годишната Б.П., бившата си приятелка, и я напада с нож. Жената е получила сериозни прободни рани на врата и лявата ключица. По време на инцидента в дома се намирали и двама нейни роднини – 36-годишният П.П. и 62-годишният С.П., които също са пострадали от нападението. Всички трима пострадали са настанени в болница с множество телесни повреди.

Дълга криминална история

И.И. е известен на полицията с многобройни предишни осъждания за различни престъпления. Неговата дълга криминална история е била сред причините съдът да наложи постоянната мярка „задържане под стража“. Според информация от Съдебната палата в Монтана, през тази и миналата година в региона не е имало подобен случай на опит за убийство на няколко души.

Разследването продължава

Разследването на случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Монтана. Властите ще изясняват всички обстоятелства около нападението и ще подготвят обвинителния акт срещу И.И.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ето
    Изрода е с други престъпления! Сега вече когато наръгва 3 ма души,го хващат и ще го пуснат пак!!! Е,това е в България!!!! Рецидивист,психопат на свобода!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари