Русенка встъпи в длъжност като съдия в Районен съд - Разград

3

До момента Павлинка Стоянова бе съдебен помощник в Окръжен съд - Русе

Днес в Районен съдРазград се състоя официалната церемония по встъпване в длъжност на новия съдия Павлинка Стоянова. Назначена с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, тя заема поста след спечелен конкурс за първоначално назначаване в районните съдилища.

Официалната церемония

Павлинка Стоянова положи клетва и подписа акт за встъпване в длъжност пред Общото събрание на съдиите от Районен съдРазград. Съгласно изискванията на Закона за съдебната власт, новият съдия бе приветствана от колегите си, които ѝ пожелаха здраве и много професионални успехи. Съдия Константин Косев подари първото саксийно цвете за новия кабинет на съдия Стоянова, символизиращо началото на нейната нова професионална глава.

Професионален път

Павлинка Стоянова е родом от Русе и е завършила висшето си образование със специалност „Право“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Нейната юридическа кариера започва в Агенцията за държавни вземания, която по-късно се вля в Националната агенция по приходите. В периода от 2000 г. до януари 2011 г. тя работи на различни длъжности в НАП. От януари 2011 г. до момента е съдебен помощник в Окръжен съдРусе.

Нови отговорности

В Районен съдРазград съдия Стоянова ще разглежда граждански дела. Тя вече е добре запозната с предизвикателствата на съдебната система и се очаква да внесе значителен принос в правораздавателната институция.

Приветствия и пожелания

Магистратите от Районен съдРазград с радост приеха новия си колега и ѝ пожелаха успешна кариера в съдебната институция. Съдия Стоянова от своя страна изрази своята благодарност за топлото посрещане и увери колегите си, че ще работи усърдно за справедливостта и правосъдието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Русенец
    А бе провинциални кретени, "вишу" само в "столицата" ли се взема ??? А тези дето са завършили в Кеймбридж или в Оксфорд, да вземат и да си скъсат дипломите, щото не са от "столицата", така ли бе дебили ...
  • 2
    5
    Знаещ!
    Наистина ли сте толкова заблудени? За да ни точат от данъците и с поредните субсидии да бълват на кило "вишу"!
  • 4
    4
    sgsgags
    бих .
  • 6
    3
    до банев
    Ами ти що още не си си взел една измислена диплома?!? Я гледай какво правят хората, а ти само слюнки пускаш!😁😁😁
  • 3
    2
    Банев
    Поредната с измислена диплома от Русенския университет.Аман от връзкари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари