Двама стажант-юристи встъпват в длъжност в Окръжен съд - Русе

2
Имената на новопостъпилите са Айдън Хасан Палабуйков и Калина Найденова Найденова
Имената на новопостъпилите са Айдън Хасан Палабуйков и Калина Найденова Найденова Снимка: Dunavmost

Имената на новопостъпилите са Айдън Хасан Палабуйков и Калина Найденова Найденова

На 22 юли 2024 година, понеделник, в 11:30 часа, Окръжен съд - Русе ще бъде домакин на официалната церемония по встъпване в длъжност на новите стажант-юристи. Имената на новопостъпилите са Айдън Хасан Палабуйков и Калина Найденова Найденова.

Церемонията по встъпване в длъжност

Официалното встъпване в длъжност на стажант-юристите ще се състои в сградата на Окръжен съд - Русе, като присъствието на новите попълнения в съда е задължително за успешното им включване в екипа. Тържественото събитие е важен момент за младите юристи, които ще имат възможността да се запознаят с колегите си и да се въведат в работния процес.

Подготовка за събитието

До 12:00 часа на 19 юли 2024 година, стажантите следва да потвърдят своето присъствие за встъпването в длъжност. Потвърждения могат да бъдат направени по телефон на номер 082/881-332, +359 82 881 318 или по електронна поща на [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари