Русенски адвокат е новият районен съдия в Силистра

1
Съдия Филип Матев е възпитаник на Русенския университет „Ангел Кънчев“
Съдия Филип Матев е възпитаник на Русенския университет „Ангел Кънчев“ Снимка: Окръжен съд - Силистра

Съдия Филип Матев е възпитаник на Русенския университет „Ангел Кънчев“

Силистра - Съдия Филип Матев официално зае поста „Районен съдия“ в Силистренския районен съд, съобщиха от пресслужбата на институцията. Назначението на съдия Матев беше направено с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на 25 юни, след като той спечели конкурс за длъжността.

Съдия Матев е възпитаник на Русенския университет „Ангел Кънчев“, където през 2002 година завършва специалност „Право“. Юридическата му кариера започва през август 2003 година, когато става член на Адвокатска колегия – Русе и започва практика като адвокат. С повече от 20 години юридически опит, съдия Матев специализира в областта на гражданското право, което го прави ценен кадър за съдебната система в региона.

Предишното назначение на съдия в Силистра датира от април 2023 година, когато съдия Люба Стоилкова положи клетва и встъпи в длъжност в Окръжен съд - Силистра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Пазете децата от СДСЧумата
    Щом е работил като Айдук-АД, ясна ми е работата, както и какви ще ги върши занапред.
  • 4
    12
    Запознат до питащите
    Относно питащия как се става адвокат - става се лесно. Особено когато майка ти е адвокат, а баща ти е също така адвокат, а преди това дълги години Окръжен прокурор на Русе Люлин Матев https://www.mediapool.bg/izgoneniyat-ot-prokuraturata-lyulin-matev-izdava-kniga-na-angliyski-news127760.html
  • 1
    11
    Ален Делон
    Само злобари коментират, защото завиждат!!!
  • 1
    10
    И Кацарски
    Щом е бил адвокат 20 години ,значи е изпечен МОШЕНИК ВЕЧЕ ,МОЖЕ ДА СЛОЖИ ПОД КРИЛОТО СИ НЯКОЙ НОВ "НОТАРИУС""!!!!!
  • 8
    9
    Спас
    Честито на Филип. Страхотен професионалист. Жалко, че Русе губи един от всеотдайните си адвокати . Успех и на добър час.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари