Русе отбеляза нов температурен рекорд

5
Измерените 40.6 градуса, надминават предишния рекорд от 2007 година
Измерените 40.6 градуса, надминават предишния рекорд от 2007 година

Измерените 40.6 градуса, надминават предишния рекорд от 2007 година

Днес страната отново обхваната от изключително горещо време, което доведе до нов температурен рекорд. Около 15:15 часа в Русе беше измерена максималната температура от 40.6 градуса, което е нов връх за тази дата. Това измерване надхвърля предишния рекорд от 40.2 градуса в дунавския град, отбелязан на 18 юли 2007 година.

С увеличаването на честотата на горещите вълни, е важно да се обръща внимание на мерките за предпазване от топлинен удар и други свързани здравословни проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Русе - Рекорди
    В Русе има и други рекорди освен температурните ама айде че не е за разправяне ама никак даже и дявола ще се изчерви и засрами.......
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари