Ремонтираха чешмичката пред Доходното здание

5
Точно в най-големите жеги тя беше повредена конструктивно
Точно в най-големите жеги тя беше повредена конструктивно Видео: Русе Медиа

Точно в най-големите жеги тя беше повредена конструктивно

От днес чешмичката пред Доходното здание в Русе отново ще може да се ползва, след като се наложи да бъде ремонтирана. Точно в най-големите жеги тя беше повредена конструктивно, което наложи да бъде запечатана, и в горещите дни хората можеха да пият вода само от ниската чешмичка, която е неудобна за възрастните, предаде Русе Медиа.

Назад във времето на няколко пъти водосъбирателят бе откъртван от неизвестни лица, в резултат на което се чупеше при падането на земята. Край хотел „Дунав“ също имаше подобен проблем, който бе решен с нова конструкция и дизайн.

Пред Доходното те няма да се променят, като днес бе доставен поръчаният от общината 100 кг каменен модул за чешмичката. Той бе монтиран на мястото му и предстои свързването на водопроводната част. Самият материал цветово се различава и е със специфична структура, но с течение на времето ще потъмнее, коментираха специалисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    [email protected]
    Можеше да ги почистват от време на време
  • 3
    7
    Димитър
    По грозна чешма не можаха ли да измислят?
  • 8
    6
    1234
    Сайтът няма ли модератор, който да премахва обидни коментари и дискусии извън темата. Много трол взе тука да дращи!
  • -7
    5
    До Русенка
    Ама защо ще изпращаш мъжа си, пенчУ иска ти да го изчаластриш с пенис-колан, докато "ореш" може да го питаш - "така добре ли е", на което той да отговаря - "Да бяла господарке!"
  • -6
    4
    Русенка до Пенчу
    Ще пратя мъжа си да те разпори отзад с питона,да обърнеш резбата и да разбереш ,че си гейзер нарцистичен.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари