Реновираха изцяло сцената в Доходно здание

0
Пожароустойчива боя защитава новата сцена на Голяма зала
Пожароустойчива боя защитава новата сцена на Голяма зала Снимка: ОП "Русе арт"

Пожароустойчива боя защитава новата сцена на Голяма зала

В момента текат освежителни ремонти в една от най-емблематичните сгради на Русе - "Доходно здание". Подготовката на сградата е с цел да бъде готова за активния творчески сезон, който предстои. В рамките на възстановителните дейности, сцената в "Голяма зала" беше изцяло реновирана и пребоядисана със специална противозапалителна и пожароустойчива боя.

"Доходно здание" е ключово средище на културния живот в Русе, като в него се провеждат множество събития, спектакли и концерти. Сградата се стопанисва и управлява от ОП "Русе арт", а част от помещенията са предоставени безвъзмездно от Община Русе за ползване от Драматичен театър "Сава Огнянов" и Държавна опера - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Операта
    беше строена по време на така наречения "комунизъм" и както всичко което беше строено тогава се разпада!
  • 1
    3
    Аре стига!
    Аре стига с тая опера. Тя се наводнява, пък горя, пък пропада, пък се изляха там пари като за още един мост през дунава. Не, че ми дреме ама като им видиш в сайта раздел "администрация" що народ са и започваш да си задаваш въпроси. Доходното поне носи пари. Аз на празна постановка не съм присъствал.
  • 1
    2
    Мнение
    Доходното се претовари функционално - всичко там. А дали смената е подходяща... Наистина, какво става с Операта?! Пари ли няма?
  • 3
    1
    Въпрос
    До тук - добре! А какво и докога става с ремонта на сградата на Операта?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари