Прокуратурата предаде на съд двама мъже за убийство в Гоце Делчев

0
Жертвата е 39-годишен мъж
Жертвата е 39-годишен мъж

Жертвата е 39-годишен мъж

В Окръжен съд - Благоевград бе внесен обвинителен акт по дело за убийството на 39-годишен мъж в град Гоце Делчев. По случая са обвинени Н.С., на 38 години, и В.А., на 22 години.

Обвиняемият Н.С. има сериозно криминално минало, като до момента е осъждан десет пъти за различни престъпления от общ характер. Последното му наказание „лишаване от свобода“ е изтърпял през август 2022 година.

Съвместното съжителство на двамата обвиняеми в град София е било белязано от конфликти, което е накарало В.А. да се върне при майка си в Гоце Делчев. Н.С. продължил да поддържа контакт с нея, като на 31 юли 2023 година пристигнал в града с намерението да изяснят отношенията си.

Инцидентът се случва на 2 август 2023 година, когато Н.С. настоява В.А. да се свърже с бившия си партньор В.В. и да предложи среща. След известно колебание, В.В. се съгласява и тримата се срещат на улица „Полк. Борис Дрангов“. В хода на срещата, Н.С. нанася фатален удар с нож в областта на шията на В.В., който умира на място поради остра кръвозагуба, причинена от прорязване на сънната артерия.

След извършеното престъпление, обвиняемите напускат местопрестъплението. В.А. измива ножа и го скрива под седалката на фотьойла в жилище на улица „Енос“. Двамата отпътуват за София, но са задържани от полицията.

Обвиняемият Н.С. е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, докато В.А. е поставена под домашен арест. Прокуратурата представя обвинителен акт и делото предстои да бъде разгледано от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари