Проф. Дечева към негласувалите: Вижте докъде ни докарахте

0
Купеният вот е резултат от крайната бедност в България
Купеният вот е резултат от крайната бедност в България Снимка: bTV

Купеният вот е резултат от крайната бедност в България

Професор Румяна Дечева, експерт по изборни въпроси, отправи остра критика към българските граждани, които не са упражнили правото си на глас. В ефира на бТВ тя заяви: "На които не са гласували искам да кажа: вижте докъде ни докарахте и си помислете за следващия път. На продалите гласа си нямам какво да кажа."

Бедността - основна причина за купуване на гласове

Експертът подчерта социалния аспект на проблема с купения вот: "Не можем да очакваме, че наши сънародници, които живеят на ръба на мизерията, да не бъдат подкупни. Ние като общество сме ги изоставили." Според нея решението е в законодателната власт: "Който и да дойде, каквото и правителство да има – ако парламентът не постави на преден план ликвидирането на крайната бедност, то ще виждаме и занапред тези изключително лоши примери, срамни за една демократична страна."

Алгафари за политическото безразличие

Комуникационният експерт Нидал Алгафари изрази различна позиция: "Аз благодаря на онези, които продължават да наказват с безразличието си политическата система. Поздравявам техният инат – така им е добре, но да видим докога ще продължи този инат и докъде ще ни докара."

Въпроси към правоохранителните органи

Професор Дечева постави акцент върху ролята на полицията в изборния процес: "Полицията осигурява местата за гласуване и реда в страната. Днес обаче имаме вече очаквания към тези хора. Кой нападна вашият екип в Хасково? Знаем къде има купен вот. Още преди въвеждането на машините, там имаше акция срещу машините. Там не сме видели действие."

По отношение на машинното гласуване Алгафари коментира: "Машината е един принтер, нищо повече. Хората искат да върнат каквото беше едно време, за да се заиграват."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    хи, хи,
    ей сега негласувалите ще носят от десет дерета вода да ни обясняват защо не били гласували, а от утре ще бъдат първите плювачи!
  • 5
    5
    мм
    Торба с лайна ти ли ще кажеш на народа какво да прави?След като не припознава нещо нормално като кандидати защо да си губи времето едни и същи партии на избори какво очаквате нова не се допусна в също време едно прасе ти се натяква всеки ден че управлява държавата Вие ни докарахте до тук не ние вас на въпросните дебили аз ли им дадох толкова власт да управляват служби прокуратура какво ли не че дори не са и симпатични едно прасе нагло!!!
  • 1
    4
    Дебил
    Нямам върхови очаквания от моя интелект. Колкото-толкова, да не съм си го избирал аз. Забавлявам се понякогака с тия, "недоразбраните". Търсих 500 кинта за моя глас /напълно сериозен съм/, та да платя една глоба на "хранилка от КАТ". Е, не намерих пазар. Ще си кютам докато изтече давност. До толкова ми стига дебилния мозък - да търся моментни решения.
  • 1
    3
    Окултиста
    Сега ще ви издам една тайна: В последно време всички политици по света(без изключение) са сатанисти - слуги и поклонници на т.наречения дявол и сатана, в който съвременните идиоти не вярват, но това е реално съществуващо безтелесно/безплътно същество(паднал ангел), на което целта е унищожение на човешкия род. Както масоните имат тайно ръкостискане, чрез което се разпознават, така и сатанистите-служители на сатаната имат таен отличителен знак, по който се познават - винаги ходят облечени в костюмчета. Предимно черни, но не винаги. Т.наречените избори имат огромно окултно значение. Сега ще ви обясня защо. Всеки, който доброволно дава гласа си за служителите на сатаната, това означава, че доброволно им се покорява, приема властта им над себе си, доброволно ги приема в сърцето си, и им се покланя, както на тях, така и на техният господар - дявола ! Служителите на дявола нямат власт над вас, докато вие доброволно не ги приемете в сърцето си, и доброволно не им дадете власт над вас. Даването на власт и приемането става като си дадете гласа за тях. Затова отвсякъде ще се появят множество лукави хиени, които агресивно да ви убеждават и склоняват само и само да си дадете гласа за слугите на сатаната. От откултна гледна точка, тези избори са много важни, тъй като ще покажат нещо много важно : - Ако броят на гласувалите(покланящите се на дявола и слугите му) е по-малък от броя на негласувалите - за България все още има светлина, надежда, и шанс за спасение. - Ако броят на гласувалите(покланящите се на дявола и слугите му) е по-голям от броя на негласувалите - българското племе е обрчено на погибел, и за българите няма да има никакво спасение.
  • 1
    2
    dgd
    А на тея ще им кажа това, което преди 24 години казаха на Иван Костов: като не ти харесва народа избери си друг народ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари