Премиерът: Подготовката за изборите върви по график

0
Правителството и ЦИК работят в синхрон за успешно провеждане на вота
Правителството и ЦИК работят в синхрон за успешно провеждане на вота Снимка: Министерски съвет

Правителството и ЦИК работят в синхрон за успешно провеждане на вота

Министър-председателят Димитър Главчев изрази увереност относно подготовката за предстоящите парламентарни избори, подчертавайки, че процесът протича без съществени затруднения.

Опит от предходни избори

В своето изявление премиерът Главчев акцентира върху натрупания опит от предишни избори: "Ние още повече - ако мога да използвам израза, го оттренирахме това на предишните избори. Видяхте, че те се случиха както трябва."

Текущи предизвикателства

Въпреки че премиерът признава наличието на някои усложняващи фактори, той остава оптимистичен за цялостния процес: "Сега е малко по-сложно предвид някои обстоятелства, но мисля, че всичко към момента е наред, всичко е в срок."

Прозрачност и отчетност

Главчев подчерта важността на редовната комуникация и отчетност в процеса на подготовка: "Ежеседмично даваме отчет как се движи подготовката. Това, което зависи от изпълнителната власт, ние го правим."

Сътрудничество с ЦИК

Премиерът изтъкна ключовата роля на Централната избирателна комисия и подчерта доброто сътрудничество между институциите: "Заедно с Централната избирателна комисия, която е основен организатор за провеждане на изборите, работим добре."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари