Прегазеният полицай в Плевен е в тежко състояние

0
33-годишен мъж прегази умишлено служител на реда с колата си, в опит да избегне евентуален арест
33-годишен мъж прегази умишлено служител на реда с колата си, в опит да избегне евентуален арест Снимка: БНТ

33-годишен мъж прегази умишлено служител на реда с колата си, в опит да избегне евентуален арест

Служител на реда е в критично състояние след драматичен инцидент в Плевен. Инцидентът се разигра вчера в квартал "Скобелев", когато 33-годишен мъж, заподозрян в трафик на жени, умишлено прегази полицай с автомобила си в опит да избегне арест.

Полицаят, служител на Второ районно управление в Плевен, е реагирал на сигнал за подозрителна дейност. При опит да извърши рутинна проверка, ситуацията рязко ескалирала. Заподозреният отказал да съдейства и да представи документите си за проверка.

В критичния момент, когато полицаят застанал пред автомобила, водачът внезапно потеглил, блъскайки служителя. Вместо да спре, той продължил да кара с висока скорост по улиците на Плевен, като полицаят останал на предния капак на колата.

След зловещо пътуване от над един километър, на улица "Марибор", полицаят паднал от капака върху пътното платно. В резултат на инцидента, той е получил тежки наранявания, включително черепно-мозъчна травма, счупени ребра и увреждане на белия дроб.

Състоянието на пострадалия служител остава критично. Междувременно, правоохранителните органи са предприели бързи действия за задържане на извършителя. Прокуратурата в Плевен се готви да поиска постоянен арест за 33-годишния мъж.

Предстои извършването на редица експертизи, които ще хвърлят повече светлина върху обстоятелствата около този шокиращ инцидент. Случаят повдига сериозни въпроси относно безопасността на служителите на реда и необходимостта от по-строги мерки срещу подобни актове на агресия.

Инцидентът предизвика вълна от съпричастност към пострадалия полицай и неговото семейство, както и призиви за по-строги наказания за нападения срещу служители на реда. Местната общност в Плевен е потресена от случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Прост българин
    Сега мингянина ще играе карти в ареста докато се забрави случая, което в България се случва на втората седмица, след което ще излезе навън докато делото се точи 10 години. Междувременно мангала няма да мързелува, а ще изнесе поне още 50 български момичета да ги порят афганистанските бежанци в Германия и Белгия.
  • 1
    5
    Гърни Спасовски
    НАЛИ ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ БЕ БАЛАМУРНИЦИ. СЕГА МАНГАЛИТЕ ДА ВИ ГАЗЯТ И ДА ВИ ИЗНАСЯТ ДЪЩЕРИТЕ ЗА ПРОСТИТУТКИ. А СИНОВЕТЕ ВИ ДА ГИ СЕКАТ ПО УЛИЦИТЕ С БРАДВИ.
  • 1
    4
    1234
    Въпросния сутеньор трябва да бъде бит на почивки в ареста и отделно да вземе една тежка присъда! Трябва да има и обществен отговор, ако все още имаме будно общество!
  • 7
    3
    Хан Крум
    Директно на дръвника и главата! Боклук!
  • 6
    2
    Не че нещо
    Какъв идиот трябва да си, че да му застанеш пред колата? Ама наистина! Едно обаждане и ще блокират целия град. Малко ми е като "бургаската простотия". Хора, фуражката не отменя законите на физиката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари