ПП-ДБ: Ще върнем втория мандат неизпълнен

1
Брифинг на „Продължаваме промяната - Демократична България“
Брифинг на „Продължаваме промяната - Демократична България“

В този парламент няма воля да разсечем проблема с корупцията, заяви Кирил Петков

На влизане в сградата на парламента, съпредседателят на „Продължаваме промяната - Демократична България“ Кирил Петков заяви, че липсва воля в настоящия парламент за справяне с проблема с корупцията. „Опитахме се да сложим проблема с корупцията пред скоба и да видим има ли воля в този парламент да разсечем този проблем, и това, което видяхме, е, че няма“, коментира Петков.

Минути след това от „Продължаваме промяната - Демократична България“ заявиха по време на брифинг, че ще върнат втория мандат неизпълнен.

"В рамките на вчерашния ден стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, който е първо антикорупционните закони, след това разговори за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат", каза Божидар Божанов и добави, че от коалицията са готови в момента, в който президентът ги покани, да отидат и да върнат мандата неизпълнен.

Кирил Петков благодари на Румен Радев, че е дал възможност да проведат тези разговори.

"Няма да злоупотребяваме с времето и затова сме готови да върнем обратно мандата", каза съпредседателят на ПП.

На въпрос как ще се отнесат към третия мандат след връчването му, Николай Денков отговори:

"Няма никакъв смисъл в момента да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация. Нека да се връчи третият мандат, нека видим кой ще бъде носителят, нека видим какво ще бъде предложението".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Прокурор
    Живот и здраве,Простото Киро ще е насран и ебан в централен софийски затвор заедно с ококорения пишкосмук и оная мустаката фалшификаторка на подписи!
  • -1
    4
    Русенец
    Про100киро-насран,но пък горд!
  • -1
    3
    Учуден
    Съвсем нормално - ДеБил-ПеПерастите са най токсичната партия и никой с акъла си не би искал да се занимава с тях.Тази продажна и предателска измет трябва да бъде изолирана,а на следващите избори направо да се отече в канала където и е мястото!
  • 10
    2
    Русенец
    В България сега партиите са повече от 100. Защо?
  • 1
    1
    123
    А разгеле бе идиоти!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари