Поставиха един фургон в село Воден

1

За цял един успяха да монтират едно временно жилище за пострадалите при пожарите

За цял ден поставиха един фургон в село Воден.

Новото жилище щяло да приюти двучленно семейство, чиято къща е напълно унищожена от пожар.

Контейнерът разполага с две стаи и санитарен възел. Основните удобства като ток, вода и готварска печка вече са инсталирани, а до края на деня ще бъдат доставени и бойлер, както и легла.

Междувременно, продължава изравняването на терените в селото, където ще бъдат поставени и останалите контейнери за временно настаняване. Според служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов, 15 контейнера ще бъдат доставени в селата Воден и Крайново. Министърът увери, че тези контейнери са напълно пригодни за живеене и ще бъдат разпределени според нуждите на пострадалите жители.

"В предните дни са били направени проверки и е създаден списък на нуждаещите се, като съм сигурен, че контейнерите ще стигнат за всички", добави министър Стоянов, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    daskal
    Ужас! Абсолютна душегубка! Представете си само, че трябва с години да живеете в нея.
  • 4
    11
    Bahti
    От къде ги вадите тези железни легла с ръждясали пружини? Не ви ли е срам,господа на високи позиции? Тези хора не са просяци,не са мигранти,а цял живот са плащали данъци,да ви пълнят гушките!!! Сега остава да им сложите и по еди парцален дюшек на 100 години!!! Един път не отбивайте номер,а свършете работа по европейски!!! Къде е фонд- бедствия и аварии? Пак някой е крал дори и с пръстите на краката си! ИЗМЕКЯРИ!
  • 1
    10
    До 9
    ДеБилна-ПеПеруго,за теб сме сигурни,че в гъза ти може цяло село да се събере :) Какво е нивото на изброените бе,умствено изостанал ? Като твоето - ниво под нулата хаха
  • -2
    9
    Въпрос
    До 8 А в задника ти има ли място за един фургон? Прости са родителите ти, че не са те възпитали. Види се, не си на нивото на никой от изброените.
  • 2
    8
    Ей прости Българи
    Трябваше да се стоварите в София заради този контейнер и да го тикнете в НС и да вкарате вътре Просто Киро,Баце,Наско Генерала Христо Иванов и останалите.Гледате как родните Ви горят и потъват и мълчите.Не сте ли мърши,а?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари