Николай Денков: Калин Стоянов е доста самонадеян и това създава проблеми

0
Отидохме да свършим работа в село Воден, не сме викали медии
Отидохме да свършим работа в село Воден, не сме викали медии Видео: NOVA

Политиците трябва да бъдат там, където има проблеми

Бившият премиер Николай Денков отправи критика към настоящия вътрешен министър Калин Стоянов, като настоя за неговата оставка. В предаването „На фокус” по NOVA Денков коментира своето посещение заедно с Кирил Петков в едно от селата, пострадали от пожар.

„Политиците трябва да бъдат там, където има проблеми. Друг е въпросът защо отиват и какво успяват да свършат”, заяви Денков, подчертавайки необходимостта от активна и ефективна намеса на политиците в кризисни ситуации.

Посещението на Денков и Петков в пострадалото село бе проведено без медийно присъствие. „Отидохме да свършим работа. Не сме викали медии. Отидохме да видим има ли нещо ново, което да е изпуснато”, обясни бившият премиер.

Денков също така подчерта важността на бързата реакция и адекватното управление на кризите. „Не се наемам да кажа какво се е случило. Когато имаш министър с опит, знаеш, че трябва бързо да се реагира”, добави той, споделяйки своето мнение за ролята на министъра в подобни ситуации.

На Съвета по сигурността при премиера Денков е настоял за оставката на вътрешния министър Калин Стоянов, като го обвини в самонадеяност, която създава проблеми. „Неговата функция е да предотвратява конфликтни ситуации”, обясни Денков, акцентирайки върху необходимостта от професионализъм и ефективност в управлението на вътрешната сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Сапунен мухльо
    Самонадеян идиот е денков,дано се махне от България барабар с останалите кретени и мустака ленна дето киро я оноди
  • 1
    7
    Chukan Kirilov
    То ти пък чунким не си/беше! Измислен сапунен академик!
  • -3
    6
    Учуден
    Според мен Кирил Петков си е заслужил ПеПераст,все пак се носят слухове,че ЕугЛена Бориславова всъщност е мъж - подозренията идват от вечния и мустак! А НевДенков е жалък плужек,който сам се провъзгласи за академик,докато беше в минитерството на образованието!
  • -3
    5
    На видеото
    На видеото Денков гледа точно като бит и подгонен педераст,а Киро като кандидат педераст. https://youtu.be/nQ2ceo0aPgg?feature=shared
  • -4
    4
    Да ПИТАМ
    ТОЯ ЛИ ЧЕРВЕЙ ЩЕ ВОДИ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДЕ КРИЛО НА НАЦИЯТА? КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ,КОЙ ИДИОТ ? https://youtu.be/nQ2ceo0aPgg?feature=shared
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари