Подпалиха имот на кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган

0
Опитват се да ни сплашат, да ни накарат да се поддадем на страха и омразата, но ние сме силни и решителни, заяви Джевдет Чакъров
Опитват се да ни сплашат, да ни накарат да се поддадем на страха и омразата, но ние сме силни и решителни, заяви Джевдет Чакъров Снимка: ДПС

Опитват се да ни сплашат, да ни накарат да се поддадем на страха и омразата, но ние сме силни и решителни, заяви Джевдет Чакъров

Подпалиха имот на кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган.

Инцидентът

Имот, собственост на Себахтин Халил - кандидат-депутат от листите на "Алианс за права и свободи", е станал обект на умишлен палеж. Информацията бе потвърдена от Джевдет Чакъров, който заема поста съпредседател на политическото обединение, известно като ДПС - Доган.

Официална реакция

В официално становище, публикувано чрез пресцентъра на партията във Facebook, Джевдет Чакъров заяви: "С огромно възмущение и безпокойство се обръщам към вас по повод безпрецедентния и варварски акт на насилие, извършен от нашите политически опоненти - запалването на базата на Себахтин Халил".

Заплаха за демокрацията

Според Чакъров този инцидент не е изолиран случай. "Този случай и други подобни случаи са не само атака срещу 'Алианс за права и свободи', но и срещу свободата, демокрацията и правото на всеки гражданин да изрази своето мнение и да подкрепи онези, които смята за достойни", допълни той.

"Опитват се да ни сплашат, да ни накарат да се поддадем на страха и омразата, но ние сме силни и решителни. Демокрацията не може да бъде унищожена с огън и насилие", категоричен бе Чакъров.

Предистория

По-рано в предизборната кампания представители на ДПС - Доган отправиха обвинения към привърженици на ДПС - Ново начало, оглавявано от Делян Пеевски, за извършен побой над техни активисти в област Хасково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Чакъре!
    Чакъре, подлого агентсавова и ибрикчия на сарайското чедовиещ, дето му викат Аамед Доган! Точно това чудовище, Чакъре, 34 години потъпкваше свободата, демокрацията и правата на всеки глажданин да се изявява и да гласува по собствено желение, а не под строй и със заплахи! Точно чудовището Аамед Доган, едно от агентурните му имена е Сава! Това чудовище, което се изявяваше като султан в повторно поробената ни от ДПС родина, натрупа стотици милиони, че и милиарди за всичките тези години от рекети, от "обръчите от фирми", от кражби на бизнеси! Точно той създаде по-голямото и от енго чудовище - Дебелян Пеевски, дето доскоро му беше касиер и му осигуряваше огромни суми, за ад издържа сараите, дворците си , яхтата и любовниците си, идна от които е мадам В€ Така че, Чакъре, по-кротко! Агент Сава, този изрод, сам взел участие в смяна на иманата на българските турци ,написал стотици доноси дори и за най-лизкиите си хора, е най-черната страница не само в новата ни история, Чакъре! Той и банкянският комунист, ортакът му Боко Тиквата -ь знаков СИКаджийски престъпник от подземния свят! Добре бе, Чакъре, защо мълчиш за онзи един тон златни кюлчета и за пачките милиони евро, намерени в една стая в сараите на агентСава? Защо мълчиш за потресаващия лукс, в койюто цигънинът от Дръндар е живял, лукс, на който би заивдял дори султаянът на Бруней! Ами, недей да мълчиш бе, Чакъре!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари