Почина момичето, пострадало при взривовете край Елин Пелин

1
Младата жена беше с 85% изгаряния по тялото
Младата жена беше с 85% изгаряния по тялото Снимка: БГНЕС

Младата жена беше с 85% изгаряния по тялото

20-годишното момиче, което пострада тежко при взривовете край град Елин Пелин, почина. Това съобщиха от Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н.И. Пирогов". Младата жена беше приета с 85% изгаряния, което наложи спешна медицинска интервенция и призив за кръводаряване.

През последните дни стотици хора се отзоваха на призива за кръводаряване, в опит да помогнат на Кристина. Въпреки усилията на лекарите и подкрепата на обществото, състоянието ѝ се влоши и тя загуби битката за живота си.

Бащата на Кристина, доцент Петър Шишков, преподавател в Минно-геоложкия университет, също не успя да се възстанови от нараняванията си и почина. Въпреки интензивната медицинска грижа и усилията на екипа на "Пирогов", лекарите не успяха да го спасят.

Трагедията разтърси местната общност и предизвика вълна от съпричастност. Много хора изразиха съболезнованията си към семейството на загиналите и предложиха подкрепа. Причините за инцидента все още се разследват от компетентните органи, които се опитват да установят какво е довело до взривовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    до 2
    да брат, и Путин е виновен, че има глад и няма чиста вода в Африка... той ходи тайно нощем да им краде водата и да им изсипва боклук във водоемите .. няма нищо общо с факта, че цяла Африка (и други територии по света) са колонизирани от западна европа и сега от америка и те не спират да смучат от тях, като в същото време не им позволяват да се развият изобщо, защото им трябват голи, боси, глупави роби, които само да им слугуват, за да могат в запада да живеят в охолство и да могат да си позвоялт да имат диабет и да са по 250кг земни тюлени -- защо никоя държава от източна европа няма никъде колонии по света? ... защо Русия или Китай нямат никъде колонии по света, а само америка, англия, франция, испания, и други? -- америка (и вече западна европа) дето са супер смесици от култури, имат сериозен проблем с дискриминацията между тези култури (за което запада са измислили думичка "расизъм", а такова нещо няма понеже хората са само една раса - хора, или хората на Адам, създадени от Бог) .. а в Русия няма такава дискриминация - там всякакви народи - руси, якути и тям подобни си живеят задружно и всичките се чувстват руснаци, нито държавата някога се е отнасяла по-зле с някои от по-източните народи, които са азиатци -- нещо много странно ми се вижда цялата тая работа
  • 2
    7
    Осман
    Ако я бяха спасили, как щеше да живее това момиче с 85% изгаряния? Останалата част от живота и щеше да бъде Ад.
  • 3
    6
    Фък дъ УКР
    При наличие на фактите, служители на Главното разузнавателно управление (ГРУ) на УСрайна са замесени във взривове на боеприпаси в 4 военни склада в България, в опита за отравяне на оръжейния търговец и международен престъпник Емилиян Гебрев и с взрива на 50 тона боеприпаси в Чехия, за който местните власти разкриха, че също свързан с бандеронацисткото разузнаване и изгониха 18 дипломати от бандеронацистка УСрайна на Куролап Зеленски, да се търси под вола теле, да словоблудстваме, и да се подиграваме с паметта на загиналите, е невероятно долно! Единственото,което е жалко в случая с гнусната отрепка ГЕБРев е че руколата не го отрови както трябва,но то нямаше и как,тъй като този отпадък сам си измисли цялата история! Иначе зад взривовете в Елин Пелин както и зад пожарите от последните няколко седмици,вече излезе информация,че стоят УСраински бандеронацисти,да не забравяме,че хохълската измет взриви собствена болница и уби деца с касетъчни бомби в Севастопол!
  • 4
    5
    Фък дъ УКР
    А относно бомбардировките над София извършени от реднешките фашаги, най-големият терористичен акт в историята на България, дали е свързан с еректилната дисфункция на ДеБил-ПеПерастките животни на държавна позиция?!
  • -4
    4
    Фък дъ РФ
    А относно атентатът в църквата "Света Неделя", най-големият терористичен акт в историята на България, дали е свързан с еректилната дисфункция на руските животни на държавна позиция?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари