Къща се разцепи на две от взрива край Елин Пелин

0
Къща се разцепи на две от взрива край Елин Пелин
Къща се разцепи на две от взрива край Елин Пелин Видео: NOVA

Задушлива миризма продължава да се усеща във въздуха

Жителите на най-крайните къщи в района на гара Елин Пелин бяха евакуирани днес след инцидент, който доведе до значителни щети на някои от домовете. Съобщава се, че хората не могат да се върнат в своите жилища, тъй като задушливата миризма продължава да се усеща във въздуха, създавайки опасна среда.

От дъщеря си знам, че къщата се е разцепила на две. Знам, че животните, които имахме вкъщи, вече ги няма. Това стана при втория гръм. Дъщеря ми я накарах да избяга от там, за да мога да я прибера в горната махала. Аз бях на работа през това време. Тя е много уплашена, страшно много. Тя не спираше да плаче. Това беше нещо страшно, наистина. Следващият момент е несигурен”, разказа една от местните жителки пред камерата на NOVA.

Според непотвърдена информация, евакуираните ще бъдат настанени в местното читалище за тази нощ. Въпреки това, все още няма яснота каква финансова помощ ще бъде предоставена на засегнатите. Част от тях планират да се обърнат към местната власт за съдействие и подкрепа.

Към момента не е известен точният момент, когато ще започне оценката на щетите. За живущите в района на гара Елин Пелин предстои една безсънна нощ, докато очакват допълнителна информация и помощ от властите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари