Охранителка от мола ли управлява Русе?

11

Открито писмо до кмета на Русе за унищожаването на дърво пред болница "Медика"

На 1 август 2024 година, изпратих сигнал 94А-1512-2 относно брутално счупено дърво на паркинга срещу болница „Медика“ в ж.к. „Изток“. За съжаление, на 4 август сутринта открих, че дървото отново е варварски строшено, след като бяха срязани пластмасовите опашки, с които го бях вързал. Вероятно новият акт на вандализъм е свързан с почистването на клоните под него, извършено на 2 август. Листата на дървото вече започнаха да изсъхват.

Очевидно, тези действия са в съответствие с желанията на охранителката от мол „Русе“, която беше дошла да заснеме разпилените клони и възстановеното дърво рано сутринта на 1 август. Община Русе незабавно изпълни желанията ѝ, доказвайки, че дейностите на общината се дирижират от хора с връзки в нея. За сравнение, дървета, които са изсъхнали, не се режат с месеци, въпреки че застрашават живота на минувачите. Но когато става въпрос за охранителката от мола, Община Русе реагира светкавично, както тя самата заяви.

Уважаеми г-н Милков, имам няколко въпроса:

  1. Вие ли управлявате Община Русе или охранителката от мола?
  2. Вие ли наредихте дървото да бъде строшено по варварски начин, или това направи охранителката?
  3. Варварите, които трошат дървета и очевидно имат връзки с охранителката, в Община Русе ли работят или са наети по външни договори?
  4. Ако тези варвари са служители на Община Русе, защо не действат като цивилизовани хора и не изрязват дърветата?

Г-н Милков, тези въпроси не са само за мен, а за гражданите на Русе. Вие сте длъжен да им отговорите, освен ако не се смятате за недосегаем управленец, който не дължи обяснение на никого.

Тези въпроси са от голямо значение за жителите на Русе, тъй като озеленяването на града е жизнено важно, особено през горещите летни месеци. Всяко дърво е спасително. Вашето мълчание и активността на охранителката и нейните варвари намалиха шансовете на дървото пред „Медика“ да оцелее. Това дърво чака Вашето решение, г-н Милков. Поемете тази отговорност и не се крийте зад охранителката и нейните варвари.

С уважение,

д-р Александър Стойков
04.08.2024 г.
гр. Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    23
    Ей тъпаци
    Виждам много желаещи тука, ако бях педал щяхте да ми духате всички, но за щастие имам приятелка. Сексът е здраве, така че тука доктори и каквито сте другите виждам че сте педалчета та идете се онождате някъде да се успокоите
  • 4
    22
    Баба меца
    Май май има лична вражда тук Шум за дървото а за нелегалния паркинг спретнат в двора на педагогическия факултет тишина
  • -8
    21
    Учуден
    "ИСКАХТЕ НАТО и ЕС.." - кои сме ние (предполагам Българите), и кои сте вие (предполагам руснаци) .... Та след като на самите руски примати не им допада собствената мизерия и нищета, поради което при всяка възможност бягат от мизерната дупка наречена пРоссия, как предполагаш нормалните българи ще пожелаят блатото наречено руслямска педерация ?!
  • 3
    20
    Спонсор
    КОЙ НЕ СКАЧА, Е ЧЕРВЕН! ИСКАХТЕ НАТО и ЕС! МА НЯМАМЕ АРМИЯ! В USA правят рисунки! Ма нямаме ПОЛИЦИЯ! Я в канцеларийте КОЛКО! Бяхме 9 МИЛИОНА, ся сме 6, а ЩАБА на ЖЪЛИТЕ ПАВЕТА е 240 ГОВЕДА като преди! ПРАСЕТА нямаме, а 240 СВИНЕ вземат помощи за СВИНЕВЪД СТВО! Говорят ми за ДЪРЖАВА, а аз не мога да я намеря на КАРТАТА!
  • -4
    19
    Спонсор
    Къде е МЕДИКА, КЪДЕ Е МОЛА ве ДОКТОРЕ? Нещо не ми се връзва!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари