Обраха БМВ пред блок „Българка“ в Русе

1
Собственичката на автомобила предполага, че може да го е оставила незаключен
Собственичката на автомобила предполага, че може да го е оставила незаключен

Собственичката на автомобила предполага, че може да го е оставила незаключен

Разследват кражба от автомобил пред блок „Българка“ в Русе.

Пресцентърът на МВР - Русе съобщи за разследване на кражба от автомобил, паркиран пред блок „Българка“ в Русе. Сигналът е подаден от собственичката на автомобил с марката БМВ на 30 юни във Второ РУ.

Според информацията, предоставена от потърпевшата, автомобилът е бил оставен на паркинга пред блока вечерта на 29 юни. На следващата сутрин жената установила, че от колата липсват стойка за телефон, слънчеви очила, автомобилно зарядно устройство за телефон и нова дреха. Въпреки че по автомобила не е имало следи от взлом, собственичката предполага, че колата е останала отключена, тъй като дистанционното управление вероятно не е задействало.

По случая е заведена преписка. Разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ко?не!
    В блок" Българка" до колкото помня българи почти нямаше! Едва ли нещо се е променило...
  • 4
    1
    Марин Гюрчев-Мимо
    Причината за кражбата не е , че собственичката е забравила да заключи автомобила, а че българите са крадци и престъпници. Като следствие от това неправилно отношение което се е разпространило в българското общество се създават предпоставки за загиване за нацията. Казано по друг начин, народ който се държи по такъв начин е обречен на загиване. Циганите също крадат, но не загиват, защото краденето им е свързано с примитивизъм, но когато един що годе образован и интелигентен човек краде, то това е свързано с объркани ценностни системи , последицата от което са проблеми във възпроизводството. Как да се промени това?! Просто хората трябва да преосмислят своите дейности, също както героят от "Клетниците" на Виктор Юго, Жан Валжан се променя и от престъпник, убиец и крадец, става добър човек. Станете добри и престанете да сте егоисти и ще разберете, че даването на нов живот е благодат, а не страдание.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари