Николай Денков: Предложението на ДСБ има предимства, но и проблеми

1
Няма да ги обсъждам сега, заяви Денков
Няма да ги обсъждам сега, заяви Денков Снимка: Facebook

Няма да ги обсъждам сега, заяви Денков

Националният съвет на "Продължаваме Промяната" се проведе днес, като темата за запазване на коалицията бе основен акцент. Николай Денков, виден представител на ПП-ДБ, направи изявление пред журналисти, в което подчерта единодушието в партията по този въпрос.

"По отношение на запазване на коалицията сме единодушни. Казано ясно е в техните национални органи, днес също ще го обсъдим и от нашия национален съвет," заяви Денков.

Обсъждане на третия мандат

Темата за третия мандат също бе засегната, като Денков подчерта необходимостта от внимателно обсъждане на предложението на "Демократи за силна България". Според него, предложението има своите предимства, но и проблеми, които трябва да бъдат разгледани.

"По отношение на третия мандат - трябва да се обсъди внимателно. Това предложение има своите предимства, но и своите проблеми. Няма да ги обсъждам сега," добави той.

Политическата подкрепа е ключова

Денков припомни, че е бил премиер на кабинет с политическа подкрепа и отново изтъкна важността на ясната политическа подкрепа за всеки кабинет. Той подчерта, че предложението на ДСБ трябва да бъде обяснено от самите тях, а не от него.

"Многократно съм казвал, че всеки кабинет трябва да има ясна политическа подкрепа. Това са въпросите, които да се обсъдят, затова предложението на ДСБ трябва да си го обяснят. Не е редно аз да го обяснявам," допълни Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Драганова
    Тоя безпомощен хамелеон-охлюв , който докара Бойко отново на бял кон няма абсолютно никакво морално право да участва отново в управлението, а също и да се обажда и да коментира!
  • -5
    5
    Фък дъ РФ
    Г-н Николай Денков е класи над всяка русофилистична човекоподобна креатура, защитаваща престъпника "вулво I - велики" - късото фаше.
  • 6
    4
    Путин Хуйло
    НевДенков е рядка порода тотална ДеБил ПеПеруга и абсолютна карикатура. Какво жалко посмешище е НевДенков веднага стана ясно,когато мънка пред празна зала в Брюксел на една от срещите на премиерите от ЕС. Най простият от ДеБил ПеПеругите и Киро Простото,а НевДенков е веднага след него хахаха
  • -7
    3
    Българин
    Г-н Николай Денков е един от най достойните министър-председатели на България от началото на Прехода. Достоен!
  • 5
    2
    123
    Слаб педераст ! Посмешище !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Татко, какъв е този ДНК тест на бюрото ти?
- Наричай ме чичо Мишо.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари