ПП-ДБ върна втория мандат

2
Папката получи номинираният за премиер Николай Денков
Папката получи номинираният за премиер Николай Денков Видео: NOVA

Папката получи номинираният за премиер Николай Денков

Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на формацията "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). Кандидатът за премиер Николай Денков получи папката, но я върна веднага празна.

Формацията ПП-ДБ взе мандата, след като част от депутатите на Движението за права и свободи (ДПС) напуснаха или бяха изключени от парламентарната група. Това доведе до промяна в съотношението на силите в Народното събрание, където ПП-ДБ стана втора по численост.

След получаването на мандата, формацията се опита да събере подкрепа от останалите партии в парламента за декларация за приоритетна работа по антикорупционно законодателство. Въпреки усилията на ПП-ДБ, другите партии не застанаха изцяло зад идеите им, което попречи на осъществяването на втората възможност за съставяне на кабинет в 50-ото Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До Генерал Румен Радев от Русе
    https://youtu.be/95rNtTczAsM?feature=shared Фактите ГОВОРЯТ. ВРЕМЕ Е....
  • 2
    1
    До Генерал Румен Радев от Русе
    Уважаеми господин президент на република България,Генерал Румен Радев!! Искам да узная как намираш сили да изтърпиш тези миризливи червеи и плазмодии и как още не си им фраснал по един в сурата ,ей така по мъжки,генералски и президентската.Ако съм на твое място не бих издържал.Заповядвам НСО да затвори вратите и вътре,ох бабачко.Шамари,шутове и някоя точилка по гърба от кухнята на баба.,После ги прати при избранниците им да им се оплачат че президента и охраната му са ги причесали "недемократично" и авторитарно със братски или бащински похват и замах,поучително.После пусни следващите да влязат също за наставление бащинско.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари