МВР разследва заплаха за живота на Делян Пеевски

0
гднп, разследване, делян пеевски, заплаха за живот, софийска градска прокуратура, показания, джейхан ибрямов, ахмед доган, народен представител, политическо напрежение
гднп, разследване, делян пеевски, заплаха за живот, софийска градска прокуратура, показания, джейхан ибрямов, ахмед доган, народен представител, политическо напрежение Снимка: БТА / Архив

Прокуратурата възложи проверка на сериозни обвинения за планирано покушение

Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) е започнала разследване по случай с потенциална заплаха за живота на народния представител Делян Пеевски. Информацията е възложена за проверка от Софийска градска прокуратура, според съобщение на информационна агенция ПИК.

В хода на разследването, ГДНП е снела показания от Мирослав Тодоров, който е разказал за свой разговор с Джейхан Ибрямов. Според твърденията на Тодоров, по време на среща Ибрямов е споделил информация, свързана с Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Пред разследващите органи Тодоров е заявил: "Искам да посоча че по време на същата среща Ибрямов ми спомена, че Ахмед Доган му е казал, че нямало да е все така и че по-натам ще убият Момчето като имаше предвид Делян Пеевски. Каза, че са говорили вероятно да го застрелят като ми показа с пръсти формата на пистолет, но само да намерят парите за това."

Разследването продължава, като органите на реда извършват необходимите действия за изясняване на обстоятелствата около случая и проверка на достоверността на информацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    русенец
    Е, и? Дайте и тази свиня да охраняваме за сметка на данъкоплатеца! Време е да се бесят политици!
  • 0
    3
    КАКллк
    Смехотворно. Почти всички важни институции са притежание на лицето от снимката. Ахмет Доган ще бъде арестуват - ясно е по чия заповед. Въпросът е дали този на снимката иска да предизвика етнически конфликт и турските служби да реагират, а Турция да нахлуе в България, за да помага на своите...
  • 2
    2
    Само Минавам
    Ако Доган няма пари да поръча "Момчето", може да открие дарителска сметка: DMS M0m4ET0.
  • 3
    1
    Читател
    Снимка, илюстрираща как България си отглежда чедата.Тези са олицетворение на още 238 наши избраници,на които сме гласували доверие да работят за нашето благоденствие.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари