Младоженци отидоха до урните преди сватбената церемония

0
Любов и граждански дълг се преплетоха в Благоевград
Любов и граждански дълг се преплетоха в Благоевград Снимка: БНТ

Любов и граждански дълг се преплетоха в Благоевград

В деня на изборите необичайна гледка развълнува членовете на секционните избирателни комисии в едно от училищата в Благоевград. Младоженка в булчинска рокля, придружена от своя бъдещ съпруг и сватбени гости, пристигна да упражни правото си на глас преди церемонията.

Седем години любов преди официалния обет

Мария от Благоевград и Любослав от град Сандански са заедно от седем години. Двамата са избрали 27 октомври за своята сватба много преди да бъде насрочена датата за изборите. Съвпадението обаче не разколеба младата булка да изпълни гражданския си дълг.

"За бъдещето на нашите деца най-вече, защото аз не видях нищо добро, докато бях дете. Това е най-важното, да има нещо, което да подобри България", сподели Мария преди да пусне бюлетината си.

Историческо събитие за избирателната секция

Председателят на секционната избирателна комисия - Марияна Стоичкова, не скри вълнението си от необичайното събитие: "Аз може би съм някъде от над 10 години в комисия, никога до сега не се е случвало младоженци да гласуват. Дай, Боже, от все сърце го желаем това нещо".

Докато изборният ден продължи с броенето на бюлетините за секционните комисии, младото семейство Любенови се отправи към своето сватбено тържество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари