Пенчо Милков: Призовавам всички русенци да отидат до урните

1
Кметът на Русе: Честата смяна на правителства затруднява работата ни
Кметът на Русе: Честата смяна на правителства затруднява работата ни Снимка: Пенчо Милков / Facebook

Кметът на Русе: Честата смяна на правителства затруднява работата ни

Кметът на Русе Пенчо Милков използва социалната мрежа Facebook, за да отправи призив към русенци да упражнят правото си на глас в изборния ден. В своя пост градоначалникът сподели, че вече е гласувал за каузите, в които вярва.

За какво да гласувам, няма никакъв смисъл" – това според Милков е често срещано оправдание сред хората. Въпреки това, той подчертава важността на демократичния процес и необходимостта от участие в изборите, колкото пъти се налага.

Кметът на крайдунавския град акцентира върху предизвикателствата в работата на местната власт при честа смяна на правителства. Той изрази надежда, че България ще получи стабилно управление, което ще даде допълнителен тласък в развитието на Русе.

Милков открои Русе като пример за политическа отговорност, като изрази очакване този модел да намери отражение и на национално ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари