Хаос в Благоевград: Половината протоколи на СИК са сгрешени

0
3000 сменени членове на СИК забавят изборните резултати
3000 сменени членове на СИК забавят изборните резултати

3000 сменени членове на СИК забавят изборните резултати

В Районната избирателна комисия - Благоевград отчитат сериозни затруднения при обработката на изборните протоколи след проведените парламентарни избори. Според данните, 3000 души от състава на секционните избирателни комисии са били сменени непосредствено преди изборния ден.

Затруднения при приемането на изборните книжа

Председателят на РИК - Благоевград Мартин Бусаров коментира ситуацията: "Масовите смени и необучените членове в секциите доведоха до забавяне в приемането на книжата и материалите. Още три общини не са минали през нашия изчистителен пункт. Две от тях са големи - Община Петрич и Община Разлог".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари