Млада шофьорка пострада при удар в мантинела край Русе

2
19-годишната жена е с комоцио
19-годишната жена е с комоцио Снимка: БГНЕС

19-годишната жена е с комоцио

На 12 октомври около 08:35 часа на второкласен път II-23 в района на км 11+800, в посока град Русе, е станала катастрофа с лек автомобил "Опел Тигра", управляван от 19-годишна жена. Тя е загубила контрол над автомобила при движение с несъобразена скорост, предвид мократа настилка и остротата на завой в дясна крива. Автомобилът се е отклонил наляво, преминал е в насрещното платно и се е ударил в крайпътната мантинела.

Водачката е пострадала и е откарана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в болница „Канев“ в град Русе. След медицински преглед, тя е приета с диагноза комоцио. Произшествието е документирано от органите на реда по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    999
    I CAN FIX HER
  • 0
    4
    до 3
    Не само ченгетата, но и интернетаджиите го знаят. "Републикански път II-23 е второкласен път, част от републиканската пътна мрежа на България, преминаващ по територията на области Русе, Разград и Силистра. Дължината му е 118,0 km. Пътят започва от 12,5-и км на Републикански път I-2 югоизточно от град Русе и се насочва на изток през Източната Дунавска равнина. В района на град Кубрат постепенно се изкачва на Лудогорското плато и завършва при 41,9 km на Републикански път I-7 източно от град Дулово. В Русенска област пътят последователно преминава през селата Червена вода, Ново село и Тетово, след което навлиза в Разградска област. Тук той минава през село Беловец, град Кубрат, селата Медовене и Брестовене, центъра на град Завет и през селата Малък Поровец и Драгомъж достига до град Исперих. След това следват селата Китанчево и Тодорово и пътят навлиза в Силистренска област. След като премине последователно през селата Окорш, Вокил, Овен и Черник Републикански път II-23 достига град Дулово и източно от него се свързва с Републикански път I-7 при неговия 41,9 km."
  • 5
    3
    ТОЛаджия
    "второкласен път II-23 в района на км 11+800"???? Веднага се сетих къде е това известно само на милиционерите място!
  • -1
    2
    Спиро Карапетков
    1, и на тебе ти е малко акъла в главата. Събери и ти мантилените да се освестиш.
  • 2
    1
    Браво
    19 годишна пачавра!!!!! Малко и е комоциото!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари