7 души пострадаха леко при катастрофа на пътя Русе - Кубрат

1
Инцидентът е станал в района на разклона за село Хотанца
Инцидентът е станал в района на разклона за село Хотанца

Инцидентът е станал в района на разклона за село Хотанца

На 28 юли около 17:45 часа на пътя РусеКубрат, в района на разклона за село Хотанца, стана пътнотранспортно произшествие, която завърши с леки наранявания за седем души. Сблъсъкът е причинен от 22-годишен мъж, управлявал лек автомобил „Опел Астра“. Водачът не е спазил пътния знак Б-2, което е довело до навлизането му в кръстовището и последвалия сблъсък с друг лек автомобил – „Форд“, управляван от 48-годишен шофьор.

След удара, „Форд“-ът се е отклонил вляво и е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е ударил крайпътна мантинела. В резултат на произшествието, седем души, пътуващи в двата автомобила, са получили леки наранявания. Всички пострадали са били транспортирани до болница „Канев“ в Русе, където са преминали прегледи и са освободени за домашно лечение.

От органите на реда е потвърдено, че пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. Пътнотранспортното произшествие е документирано по административен ред от екип на пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари