Красимира Катинчарова: "Величие" няма да търси партньорства с политическите сили в сегашния парламент

0
Катинчарова допълни, че партията вижда възможност за създаване на правителство не в този, а в бъдещия парламент
Катинчарова допълни, че партията вижда възможност за създаване на правителство не в този, а в бъдещия парламент Видео: NOVA

Катинчарова допълни, че партията вижда възможност за създаване на правителство не в този, а в бъдещия парламент

Партията „Величие” няма да търси коалиции с политическите сили, представени в настоящия парламент, заяви Красимира Катинчарова, кандидат за депутат, в интервю за „Здравей, България” по NOVA. Тя посочи, че разликите с тези партии са очевидни и произтичат от опита на партията в 50-ото Народно събрание.

Според Катинчарова, съставянето на правителство не трябва да се прави на всяка цена, тъй като досегашните участници в управлението са компрометирани.

Тя подчерта, че държавата от години е ограбвана, а средства изтичат към големи частни играчи. „Бюджетът на страната не се управлява ефективно, а разпределението на средствата не е оптимално”, коментира Катинчарова.

Тя допълни, че партията вижда възможност за създаване на правителство не в този, а в бъдещия парламент и не може да подкрепи „старите играчи”. Според нея, „Величие” търси съюзници в тематични коалиции с политически сили, с които имат общи цели.

Катинчарова отбеляза, че „Величие” са очаквали подкрепа от „Възраждане”, но вместо това са се сблъскали с враждебно отношение. Тя също така коментира, че прокуратурата не е открила доказателства за престъпление, въпреки многобройните проверки срещу Ивелин Михайлов, който е бил подложен на разследване във Варненско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари