Николай Марков: Абе Вие нормални ли сте, бе? Закопахте ме без грам вина

11
Той обясни, че има само седем работни дни в парламента
Той обясни, че има само седем работни дни в парламента Снимка: Facebook / Николай Марков

Той обясни, че има само седем работни дни в парламента

Бившият политик от партия "Величие", Николай Марков, направи остро изказване в социалната мрежа Фейсбук, като изрази недоволството си от нетърпимите очаквания и натиска, на който е подложен новоизбраният парламент. В публикацията си Марков подчерта, че обвиненията срещу него са неоснователни и подчерта абсурдността на исканията за незабавни резултати.

"Закопахте ме без грам вина"

„Абе Вие нормални ли сте, бе, хора? Закопахте ме без грам вина за нещо“, започва Марков в своя пост, адресирайки обществото, което според него е направило необосновани обвинения. Той обясни, че има само седем работни дни в парламента, който все още няма утвърден Правилник и комисии, а депутатските карти са все още временни.

Нереалистични очаквания и натиск

Марков отбелязва, че очакванията за незабавни резултати са нереалистични. „Вие искате светкавични резултати? Атомни бомби? Осветявания и разкрития преди още да почне да работи парламента?“, пита той, подчертавайки, че парламентът още не е започнал да функционира пълноценно. Той критикува обществото за исканията за незабавни действия и резултати, които според него са непостижими в настоящите обстоятелства.

Критика към обществото

Марков не спестява острите си думи и към обществото, което според него е облъчено от „очевиден психопат и социопат“. „Искате всичко, но сте облъчени до лудост от един очевиден психопат и социопат, който Ви върти на малкото си пръстче“, пише той, намеквайки за неидентифициран лидер или фигура, която манипулира обществените нагласи. Той призовава хората да помислят кой всъщност е този човек и каква е истинската му същност, скрита зад маската.

„Собствени глави имате ли? А съвест? Морал? Лично достойнство? Така възпитавате и децата си!“, пита Марков, като подчертава нуждата от саморефлексия и осъзнаване на собствените действия и ценности. Той критикува обществото за това, че съди без да знае фактите и предупреждава, че това поведение ще има последствия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    димитър ра
    Полупроводника обижда хората, че са прости. Браво бре
  • 4
    7
    MOLI
    МАРКОВ,ДА ЗА СЪЩНОСТТА НА ТОЗИ ЧОВЕК ИМА СЪМНЕНИЯ,А ТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА Я РАЗКРИЕШ.КАКЪВ БЕШЕ ТОЗИ КРЪСТ НА ВРАТА ТИ И НА КАКВО БЕШЕ СИМВОЛ???
  • 4
    6
    Български
    Ама не само Марков е психопад а 90 %от управленците във властта и хора на управленски позиции по фирми шуробаджанащина, затова хората бягат на вън за да се спасят от социопати психопати, емоционално осакатени хора,но за съжаление и навън по Европа вече е пълно със психопати за съжаление...
  • 0
    5
    Троловете на Ивелин Михайлов
    Винаги готови и на линия с тъпите си опорки . Няма как Ивелин да прикрие връзките със ТИМ.Нито психичното си здраве Шизофрения.Вашия гуру лъже постоянно иза всичко.Провала МУ е неизбежен.
  • 5
    4
    САТЪРА
    ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК АЛЧЕН ДЕБЕЛАК.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари