Костадин Костадинов: Действията на прокуратурата разкриват кой е враг на Делян Пеевски

0
Лидерът на "Възраждане" критикува селективното правосъдие
Лидерът на "Възраждане" критикува селективното правосъдие Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Лидерът на "Възраждане" критикува селективното правосъдие

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов направи остро изказване в социалните мрежи, разкривайки според него връзките между прокуратурата и бизнесмена Делян Пеевски. В своя пост Костадинов твърди, че действията на прокуратурата ясно показват кой е приятел и кой - враг на Пеевски.

"Ако искате да разберете кой е враг на Пеевски или кой е негов човек, просто трябва да погледнете действията на прокуратурата на Пеевски," пише Костадинов. Той дава пример с разследването срещу Ахмед Доган, което според него е започнало веднага след искане от страна на Пеевски. Костадинов посочва и ареста на Джейхан Ибрямов като доказателство за влиянието на бизнесмена върху прокуратурата.

В същото време политикът изразява недоволство от липсата на действия по отношение на други случаи. Той споменава, че преди два месеца комисия на Народното събрание е внесла в прокуратурата обемист доклад с доказателства за престъпна дейност на организацията "Величие", но досега няма арести.

Костадинов критикува и продължаващите дела срещу двама депутати от "Възраждане", обвинени за участие в протестите от 2020 година срещу тогавашното правителство. Според него, въпреки видеозаписи, показващи брутално отношение към депутатите при задържането им, те остават обвиняеми вече над четири години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари