Косара: Виктор е много над нивото на Теодора!

0
Изненадващи признания в подкаста "Голямата сестра"
Изненадващи признания в подкаста "Голямата сестра"

Изненадващи признания в подкаста "Голямата сестра"

Третият елиминиран участник от риалити формата Big Brother - рапърката Косара, направи откровени признания в новия епизод на подкаста "Голямата сестра" с водеща Елена Сергова.

В откровен разговор Косара сподели, че е очаквала своето напускане от Къщата, като изрази желанието си Георги Марков, известен като Ланецът, да продължи своето участие заради значимата кауза, която защитава.

Отричане на твърдения за агресия

Участничката категорично отхвърли определенията на зрителите, че е сред най-агресивните обитатели в Къщата. Тя също опроверга по-ранните си изказвания за преживяно домашно насилие. Въпреки че в шоуто спомена за баща си и фразата "Ревеш ли - бием", пред водещата Елена тя отрече да е израснала в проблемна семейна среда.

Анализ на взаимоотношенията в Къщата

Косара направи задълбочен коментар относно връзката между Виктор от Бургас и бившата гимнастичка Теодора (Беба). Според нейните наблюдения, Теодора е използвала стратегически взаимоотношенията си с Виктор с цел достигане до финала на формата. Тя посочи, че настоящата ситуация е превърнала Теодора в изолирана фигура сред съквартирантите. Косара също коментира напрежението между приятеля на Теодора - Велин, и Виктор.

"За мен Виктор е уникален. Това е едно момче, което може да е за пример на други мъже. Мъжете също плачат и имат чувства, това не е срамно и това те прави мъж. За мен той е влюбен, а тя може би има някаква симпатия към него, но го използваше, защото видя в него една много силна фигура. Целта ѝ е да избута по-напред в предаването. Имаше заплахи към него, тя реагира остро и си показа истинското лице."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари