Любовен триъгълник "взривява" съботния епизод на Big Brother

1
Партньорът на Беба ще се срещне с влюбения Виктор
Партньорът на Беба ще се срещне с влюбения Виктор Снимка: NOVA

Партньорът на Беба ще се срещне с влюбения Виктор

Драматична среща очаква участниците в Big Brother този уикенд.

Напрежението в риалити формата Big Brother достига своя връх този уикенд. Културистът от Бургас Виктор Ангелов ще се изправи лице в лице с приятеля на Теодора, известна сред съквартирантите като Беба, по време на елиминационния лайв епизод в събота.

Съдбоносна среща в ефир

Предстоящата среща между двамата мъже се очаква да промени завинаги динамиката между съквартирантите в Къщата. Виктор, който не крие чувствата си към Теодора, ще трябва да се изправи пред настоящия ѝ партньор в директен разговор.

Елиминации и спасение

В същото време зрителите ще решат съдбата на трима номинирани участници - Марио, Косара и Георги.

Любовни искри в Къщата

Междувременно, Петър, известен като агент "Енигма", успя да избегне номинацията тази седмица благодарение на тайна мисия, в която участва поп-фолк изпълнителката Атижа. Между двамата се забелязват признаци на взаимна симпатия, въпреки че певицата изглежда резервирана в отношението си към бармана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Стоянов
    Някой от предаването да внесе яснота, тази "Беба" от кой квартал на Н-ския град е и струва ли си тези двамата да се борят за сърцето й. Бургаският гларус театралничи,за да се хареса на публиката,която евентуално може да гласува за неговото по дълго пребиваване в шоуто.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари