Кори Комператор загина като герой

0
Мъжът, убит при стрелбата по Тръмп, е опитал да предпази семейството си
Мъжът, убит при стрелбата по Тръмп, е опитал да предпази семейството си Снимка: Личен архив

Мъжът, убит при стрелбата по Тръмп, е опитал да предпази семейството си

На 13 юли 2024 г., по време на митинг на бившия президент Доналд Тръмп в Бътлър, Пенсилвания, се случи трагичен инцидент, който завърши със смъртта на един от присъстващите. Кори Комператор, на 50 години, загина, опитвайки се да защити семейството си от куршумите, изстреляни по време на опит за убийство на Тръмп.

Кори Комператор загина като герой“, заяви губернаторът на Пенсилвания Джош Шапиро пред репортери. „Съпругата му сподели с мен, че той се е хвърлил върху семейството си, за да ги защити.

Инцидентът се случи по време на речта на Тръмп, когато стрелец откри огън от покрива на близка сграда. Тръмп беше ранен в ухото, но бързо беше евакуиран от Сикрет Сървис. За съжаление, Кори Комператор загина на място, а още две лица са в критично състояние.

Кори Комператор е живял в Сарвър, Пенсилвания, и е бил известен като заклет привърженик на бившия президент. „Той беше толкова развълнуван, че снощи беше с него в общността", добави Шапиро. „Политическите разногласия никога, никога не могат да бъдат решавани чрез насилие.

Сестрата на Кори, Доун Комператор Шафер, изрази своята болка и гняв в социалните мрежи. „Омразата към един човек отне живота на човека, когото обичахме най-много", написа тя във Facebook. „Брат ми беше герой, който закрилял дъщерите си. Съпругата му и момичетата му току-що преживяха немислимото и невъобразимото.

Ранди Риймър, президент на доброволческата пожарна команда на градчето Бъфало, където Кори е служил като началник на компанията около три години, също изрази своето съжаление. „Просто страхотен човек, винаги готов да помогне“, каза той.

Инцидентът в Пенсилвания подчертава опасностите от политическото насилие и нуждата от национално единство. Президентът Джо Байдън също осъди нападението и призова за обединение срещу подобни актове на насилие.

Докато разследването продължава, семейството и приятелите на Кори Комператор се сбогуват с един истински герой, който загина, защитавайки своите близки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    123
    А умствено изостаналия демоСрат,който стреля по Тръмп,умря като мазно лайно хахаха
  • -1
    1
    123
    Ху гивс а фак ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари