Доналд Тръмп: Простреляха ме в ухото

1
Инцидентът се разглежда като опит за убийство на бивш президент
Инцидентът се разглежда като опит за убийство на бивш президент Снимка: AP / БТА

Инцидентът се разглежда като опит за убийство на бивш президент

Доналд Тръмп бе прострелян по време на митинг в щата Пенсилвания, като куршумът прониза горната част на дясното му ухо, съобщи самият Тръмп в социалната си мрежа "Трут соушъл". Инцидентът стана по-рано днес и предизвика силна реакция сред присъстващите и правоохранителните органи. Новината беше разпространена от агенция "Ройтерс".

Имаше много кръв и осъзнах какво се случва“, написа Тръмп, цитиран от "Ройтерс". Веднага след инцидента, агенти на Сикрет сървис бързо изведоха бившия президент от сцената, за да гарантират безопасността му.

Разследване за опит за убийство

Правоохранителните органи, цитирани от "Асошиейтед прес", съобщиха, че стрелбата се разследва като опит за убийство на бившия президент. Според Сикрет сървис, стрелецът се е намирал на висока позиция извън периметъра на агенцията и е бил убит от агенти на службата по време на инцидента.

Инцидентът не завърши само с прострелването на Тръмп. Един от присъстващите на митинга е убит, а други двама са в критично състояние, предаде "Ройтерс", като се позова на информация от Сикрет сървис. Личността на загиналия и състоянието на ранените все още не са оповестени.

Тръмп благодари на правоохранителните органи

В изявление от предизборния щаб на Доналд Тръмп бе съобщено, че той е добре и в момента се намира в местно медицинско заведение, където е подложен на медицински прегледи. Говорителят на предизборния щаб Стивън Чунг подчерта, че Тръмп благодари на правоохранителните органи и на първите реагиращи служители за бързите им действия по време на "това отвратително деяние".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НАСРАНИ
    АМИ АКО ДЕМОКРАТИТЕ НЕ СПЕЧЕЛЯТ,А ДРУГАРИ НЕОЛИБЕРАЛИ И ЕВРОДЖЕНДЪРИ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари