Камала Харис обвини Доналд Тръмп във фашистки наклонности

0
Вярвам, че Тръмп е опасност за благосъстоянието и сигурността на Съединените американски щати
Вярвам, че Тръмп е опасност за благосъстоянието и сигурността на Съединените американски щати Снимка: Камала Харис / Facebook

Вярвам, че Тръмп е опасност за благосъстоянието и сигурността на Съединените американски щати

Остри критики от Камала Харис към Доналд Тръмп в Пенсилвания.

В град Астън, щата Пенсилвания, вицепрезидентката на Съединените американски щати Камала Харис отправи сериозни обвинения към бившия президент Доналд Тръмп по време на предизборна проява, организирана от телевизия Си Ен Ен, предаде Асошиейтед прес.

Категорична позиция за Тръмп

Позовавайки се на изявления на Джон Кели, бивш началник на канцеларията на Тръмп и пенсиониран генерал от морската пехота, публикувани във вестник "Ню Йорк таймс", Харис подкрепи твърдението, че бившият президент демонстрира фашистки наклонности.

"Да, вярвам", отговори двукратно Харис на директния въпрос дали смята Тръмп за фашист. По-късно тя допълни: "Вярвам, че Доналд Тръмп е опасност за благосъстоянието и сигурността на Съединените американски щати".

Планове за финална проява

Вицепрезидентката планира да проведе заключителното събитие от предизборната си кампания на символично място - във Вашингтон, където на 6 януари 2021 година привържениците на Тръмп щурмуваха Капитолия в опит да оспорят изборната победа на Джо Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Sтанко
    Крадеца вика "дръжте крадеца!". Да видим кой ще събере повече милиони за кампанията си. Милионите са по-силни от всичко казано...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари