Доналд Тръмп сервира пържени картофки в McDonald's

1

Необичайна предизборна проява в Пенсилвания

В необичайна предизборна проява бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп застана зад щанда на ресторант McDonald's в Пенсилвания, за да сервира пържени картофи. Облечен в характерната черно-жълта униформа на веригата, поставена върху бяла риза и червена вратовръзка, 78-годишният републикански кандидат за президент се включи в работния процес в неделя.

Политическа закачка към опонента

Появата на Тръмп в ресторанта за бързо хранене е замислена като своеобразна закачка към неговата опонентка Камала Харис. Републиканският кандидат нееднократно е оспорвал твърденията на Харис, че е работила във веригата по време на своите студентски години, макар да не е представял конкретни доказателства в подкрепа на позицията си.

Работен процес под светлините на прожекторите

Служител на ресторанта демонстрира пред Тръмп правилната техника за сервиране на пържени картофи в картонените опаковки, предназначени за клиентите на drive-through прозореца. Известният със своята бактериофобия бивш президент изрази задоволство от използвания инструмент за сервиране, като отбеляза: "Чисто е, наистина е хубаво, никога не ги докосваш."

По време на своята необичайна работна смяна, Тръмп сподели: "Никога няма да забравя това преживяване. Това изисква опит. Преминавам през нещата, свързани с пържените картофи."

Проявявайки интерес към детайлите на работния процес, той попита дали клиентите понякога искат допълнително сол, като възкликна: "Обичам солта!" В един момент той демонстрира суеверие, хвърляйки щипка сол през рамото си.

Научавайки за 60-ия рожден ден на Харис, съвпадащ с деня на неговата поява в ресторанта, Тръмп отправи рожден поздрав към своята опонентка, като се пошегува: "Мисля, че ще ѝ поднеса цветя. А може би ще ѝ поднеса и пържени картофи."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари