Калин Стоянов не е получил покана да бъде министър в кабинета на Горица Кожарева

1
Водени са разговори предимно с професионалното ръководство на МВР, заяви служебният министър на вътрешните работи
Водени са разговори предимно с професионалното ръководство на МВР, заяви служебният министър на вътрешните работи

Водени са разговори предимно с професионалното ръководство на МВР, заяви служебният министър на вътрешните работи

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов не е получил покана да бъде част от следващото служебно правителство. Това потвърди самият той в свое изказване пред журналисти в Копривщица. Стоянов поясни, че по време на проведените разговори с номинираната за премиер Горица Грънчарова - Кожарева, основният фокус е бил върху професионалното ръководство на Министерството на вътрешните работи.

По-рано през деня Грънчарова - Кожарева проведе среща в Министерството на вътрешните работи, където бе посрещната от министър Калин Стоянов. Срещата обаче е била организирана по нейна инициатива и основната ѝ цел е била да обсъди текущата ситуация в министерството с професионалното ръководство.

На срещата бяха заслушани абсолютно всички областни директори поотделно, като всеки от тях докладва какви са постигнатите резултати, какви проблеми срещат в работата си и какви възможни решения предлагат“, поясни Стоянов. Той допълни, че на срещата не са присъствали нито той, нито останалите членове на политическия кабинет.

Стоянов подчерта, че до момента не е водил разговори относно евентуалното си участие в следващото служебно правителство и не е получил покана да остане на поста си като министър.

Министър Калин Стоянов зае поста на служебен министър на вътрешните работи през предходното правителство и беше активен в редица важни инициативи, свързани с вътрешната сигурност и реда в страната. Въпреки това, новото правителство изглежда ще се формира без неговото участие.

С развитието на политическата обстановка и след предстоящите решения на номинирания за премиер, ще стане ясно кой ще заеме ръководния пост в Министерството на вътрешните работи и какви промени ще настъпят в структурата на министерството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари