Какъв е трафикът по граничните ни пунктове?

0
Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин
Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин

Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин

Трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Румъния, Гърция, Сърбия, Северна Македония и Турция е нормален към 6:00 часа тази сутрин, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на вътрешните работи.

По информация от ГД „Гранична полиция“, временна организация на движението е въведена на българския участък на Дунав мост при Русе поради извършване на основен ремонт. Трафикът се осъществява в една лента и се регулира със светофари. Шофьорите, които пътуват в региона, имат възможност да преминат през други гранични пунктове като тези в Силистра, Кардам, Дуранкулак, Кайнарджа и Крушари. Граничните пунктове „Кайнарджа“ и „Крушари“ работят от 8:00 до 20:00 часа и не допускат преминаване на товарни автомобили.

На граничния пункт „Гюешево“ от 26 август се изпълняват дейности по изграждането на Системата вход/изход на Европейския съюз. Кабините за гранични проверки на товарните автомобили ще бъдат демонтирани и заменени с нови. До приключването на ремонтните дейности, товарните автомобили ще преминават през трасетата за леки автомобили, което може да доведе до забавяния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари