Къде ви е НАТО-то да гаси пожари?

5
Питам - ако НАТО не може или не иска един горски пожар да загаси, как ще ви опази от друг вид пожари?
Питам - ако НАТО не може или не иска един горски пожар да загаси, как ще ви опази от друг вид пожари? Снимка: Анастасия Григорова Гешева / Facebook

Питам - ако НАТО не може или не иска един горски пожар да загаси, как ще ви опази от друг вид пожари?

Къде ви е НАТО-то да гаси пожари?

Едно време войската я ангажираха с тези екстремни ситуации.

Питам - Ако НАТО не може или не иска един горски пожар да загаси, как ще ви опази от друг вид пожари?

Казвам ви, че най-голямата трагедия на България след турското робство е членството ни в НАТО и ЕС.

Комунизмът никога не е бил трагедия!

Да, НАТО и ЕС не ни вкарват в арести и затвори, но ни тровят, морят, изтезават и убиват по много по модерни и префинени начини.

Включително като ги......НЯМА.

Анастасия Григорова Гешева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    82
    Запознат
    Простата тьотка Настя е объркала коментарника. Явно в "демократичен" путинистан няма достъп "демократично" да пише, та е решила да дефекира тук, в "загнилия" Запад ... Проста тьотка Настя, ако НАТО бъде провокирано от клоаката проссия, то след това ще говориш само в минало време за гнусната педерация. И утре ще очаквате от този прост добитък - тьотка Настя, да "гласува" на "референдум" за и против Еврото в България. Ами простата тьотка Настя, утре ще чака от ЕЦБ да дойдат да гасят пожарите ....
  • 2
    81
    Бе 200 ЧС ИЛ 76
    https://youtube.com/shorts/QMR8w1E0AvI?feature=shared https://youtu.be/4SxTRdDQnoU?feature=shared Ей депутатките,мъжки курви.Плащайте на Московеца да праща самолетите ,гниди мръсни.България гори.Педераси.мръсни.Батя Владимир ще Ви нагости богато и пребогато....
  • 1
    80
    Бяха длъжни да запазят
    БТР ИТЕ . Бяха стара, но сигурна техника.А сега се оказва, че нямат и булдозери. Те поне не са към военните.ВМРО, Каракачанов защо мълчите сега. Нищо, че не сте, но бяхте във властта. Знаете кой кому и какво е дарявал за наша сметка.
  • 2
    79
    хаха
    Проблемът е,че националните предатели от ГЕРБ,ДПС и Дебил-ПеПерастите дадоха всякаква бронирана техника,подходяща за борба с пожарите,на бандеронацистка УСрайна!
  • -3
    78
    LOL
    ДеБил-ПеПерасткият трол хомосексуалист от бесарабски произход сере в този сайт с поне 20 различни никнейма и лесно се познава - речникът му се изчерпва с няколко думи. Изглежда в целия сайт 80% от коментарите са от един и същи човек,трол на ДеБил-ПеПеругите тоест:безработен, отритнат от света, бездетен, импотентен, психично болен. Корумпиранара Организирана Парапетна Група разчита на подобни жалки човекоподобни,които да разпространяват лъжливите им опорки и УСраинска бандеронацистка пропаганда.Факт е,че ДеБил-ПеПеругите са толкова корумпирана сган,че дори Боко и ДеБелян не могат да се мерят с тях.А да не забравяме,че клиничният олигофрен Простото Киро вече е и убиец на пътя заедно с гъзоблизеца Зайо Цицин! БРУТАЛНА ШИЗОФРЕНИЯ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари