Ивайло Мирчев: Глинените крака на Пеевски се пропукват

1
Рамадан Аталай от името на Доган развенча Пеевски и осветли силната му роля в ГЕРБ
Рамадан Аталай от името на Доган развенча Пеевски и осветли силната му роля в ГЕРБ Снимка: Ивайло Мирчев / Facebook

Рамадан Аталай от името на Доган развенча Пеевски и осветли силната му роля в ГЕРБ

В политическата сцена на България днес отекнаха тежки думи от Рамадан Аталай, който публично развенча митове около влиянието на Делян Пеевски и осветли ролята му в ГЕРБ. Аталай заяви, че между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и Делян Пеевски има разрив, като Доган е призовал ДПС да не подкрепя кабинета Желязков.

Тези разкрития бяха посрещнати с реакция от страна на Ивайло Мирчев, който коментира, че „глинените крака на Делян Пеевски се пропукват“.

Изявлението на Аталай има потенциал да предизвика сериозни политически последствия, тъй като то осветлява не само вътрешнопартийните динамики в ДПС, но и възможното влияние на Пеевски в правителството. Разривът между Доган и Пеевски е значимо събитие, което може да промени баланса на силите в ДПС и позицията на партията в националната политика.

Аталай също така подчерта, че Доган не е съгласен с действията на Пеевски и не желае ДПС да оказва подкрепа на кабинета Желязков, което може да се разглежда като опит за дистанциране от Пеевски и неговото влияние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари