Рамадан Аталай: Пеевски се разпорежда с ДПС като лична фирма

1
Вътрешни конфликти и напрежение разтърсват Движението за права и свободи
Вътрешни конфликти и напрежение разтърсват Движението за права и свободи Снимка: ДПС

Вътрешни конфликти и напрежение разтърсват Движението за права и свободи

Депутатът от партията Рамадан Аталай направи публични обвинения срещу Делян Пеевски. Според Аталай, Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и отстранява хора, близки до почетния председател на партията Ахмед Доган. Тези твърдения бяха изказани по време на пресконференция, която разкрива все по-нарастващите вътрешни разногласия в партията.

„Точно и ясно – Пеевски в момента се разпорежда с ДПС като лична фирма и уволнява и отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган“, заяви Аталай. Той подчерта, че идеята, че всичко това е съгласувано с Доган, не е вярна. „Това съм го съгласувал с него“, добави той.

Според Аталай, спорът не е личен, а принципен. Той акцентира, че става дума за начина, по който ще се управлява партията. „Спорът не е между мен и Делян, това е принципен спор по какъв начин ще се управлява партията“, уточни Аталай.

Тези разкрития хвърлят светлина върху влошените отношения между Доган и Пеевски. „Отношенията между Доган и Пеевски са в разрив. Помолих Пеевски да се обади на Доган“, каза още Аталай, представяйки електронно писмо от Доган.

Писмото, представено от Аталай, разкрива, че Чакъров и Пеевски са съпредседатели, които взимат общи решения и участват заедно в преговорите за правителство. Въпреки това, Доган е изразил притеснение от едноличното управление и едноличните решения, които се взимат в партията. „Поради прекъсването на начина на работа в ДПС и взимането на решения от колективните органи, Доган е притеснен и заявява, че това трябва да се възстанови“, заяви Аталай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    На всяка империя и идва края
    но домуса преувеличава, говорейки, че хората в ДПС са съгласни с него.Срещу" Магнитски" този изпълнява заповедите на янките.
  • 10
    3
    Разгеле!
    Поне едно добро нещо да свърши дебелата свиня в живота си – да разръчка и унищожи тоя ентическо-феодален мравуняк! Че до каквото се е докопал, камък върху камък не е оставил – Булгартабак, КТБ и доста други... Ред е и на ДъПъСъ!
  • 7
    2
    ...
    А, не, братя ще ви прави. Вие какво си помислихте, че ще взема уроци по турски език ли ? Между другото само той ви е спасението. Без него ще стоите в средновековните си етническо-дискриминационни порядки око двореца на доган ага и ще чакате под балкона му да проговори нещо "мъдро" и вие простите мангали да се втурвате да го изпълнявате.
  • 10
    1
    123
    Доган е бит дърт турски манаф вече. Изразил бил той и се притеснил. Ако му стиска и има и капка величие останало у него да махне свинята , както махна Местан. Между другото Местан беше най-сериозния политик в тази манафска, крадлива сбирщина. Да го маха Доган, ама не му стиска на манафа. Вече е никой.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари