Йордан Цонев: Поредният брутален опит на ПП-ДБ да изнасилят Конституцията

2
Президентът ги върна в реалността, коментира той
Президентът ги върна в реалността, коментира той Снимка: NOVA

Президентът ги върна в реалността, коментира той

Йордан Цонев от Движението за права и свободи (ДПС) остро разкритикува искането на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) президентът Румен Радев да отложи с три месеца връчването на втория мандат за съставяне на правителство. Цонев определи това като „поредния брутален опит на ПП-ДБ да изнасилят Конституцията“.

В изказването си Цонев подчерта, че президентът ги е върнал в реалността, като продължава процедурата по член 99 от Конституцията, която предвижда съставяне на мнозинство за избор на правителство. „Те отидоха да му съобщят, че искат да правят законодателни промени. Денков каза, че ще ловят корумпираните в парламента. Не разбрах тези хора в реалността ли са, къде са“, добави той.

Цонев също така изрази съмненията си относно искреността на намеренията на ПП-ДБ. „Хората, като чуят ПП-ДБ да говори за корупция, се сещат за пудели, пачки и контрабанда... Не знам с какъв акъл го правят“, каза той

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари