Илхан Кючюк: Моделът "Пеевски" трябва да бъде разграден

0
ДПС търси нови пътища без Делян Пеевски
ДПС търси нови пътища без Делян Пеевски Снимка: bTV

ДПС търси нови пътища без Делян Пеевски

Заместник-председателят на ДПС и евродепутат Илхан Кючук заяви, че партията няма да влезе в диалог с която и да е политическа сила, ако тя не се разграничи от модела "Пеевски". Според него, политическите сили трябва ясно да се позиционират в този дебат, като подчерта, че разграждането на този модел е неизбежно.

В ефира на bTV Кючук изрази мнение, че народните представители имат задължението да опитат да съставят правителство с третия мандат, за да решат належащите проблеми на държавата. Той допълни, че в следващите дни ще стане ясно дали България ще има редовно правителство.

Евродепутатът коментира и вътрешнопартийните конфликти в ДПС, като посочи, че няма враждуващи страни в партията. Според него, Делян Пеевски е атакувал Ахмед Доган, наричайки го "пенсиониран политик", който трябва да остане в Росенец.

Кючук призна, че партията е виновна за дългото си мълчание по важни въпроси и подчерта, че ДПС няма да толерира системните нарушения на устава от страна на Пеевски. Той добави, че ще се свикат органи, които да разгледат възможността за изключването му от партията.

Според него, всички опити да се скрие конфликтът вътре в ДПС са били неуспешни и това вече е ясно за всички. Кючук настоява за ясни и прозрачни действия в интерес на бъдещето на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Анонимен
    Моделът "Доган" и моделът "Борисов" също!
  • 6
    3
    бандера
    Трябва да бъде разграден моделът, в който съвеЦките милиционери от ДС създават "партии" и "политици" под контрола на Москва. Но затова е необходима ЛУСТРАЦИЯ!
  • 7
    2
    Мустафа
    Аба Илхане, до вчера тичахте всичките покрай Пеевски с ибриците, снимахте се с него на ляво и надясно. Сега викаш трябвало да са разгради модела Пеевски. На такива като вас, знаеш ли какво се казва? Ай припомни си чоджум... Вчера едно говорихте, днеска друго, то и разваления часовник показва верния час поне 2 пъти на ден, ама това вашето на какво мяза? До оня ден от руснаците вземахте пари барабар с Пеевски и Доган. После ЦРУ-то ви дръпна уличките и сега първи евро атлантици станахти. Аман вече и от вас и от Пеевски и от Доган, да ви събира султана, нали имал 1000 стаи в Сарая в Анкара, все ша има и за вас място там...
  • 8
    1
    Бивш
    А каква е разликата между ''Модел Доган '' и ''Модел Пеевски '' ? Или само се намираме на приказки !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари