Хванаха "напушен" шофьор на пътя Русе - Бяла

0
Полевият тест е показал положителна реакция за канабис
Полевият тест е показал положителна реакция за канабис Снимка: МВР / Архив

Полевият тест е показал положителна реакция за канабис

В сутрешните часове на 10 септември, около 10:05 часа, екип на Районното управление на Министерството на вътрешните работи в град Бяла е извършил рутинна проверка на автомобил в село Волово. Инцидентът се е разиграл на главния път I-5, където служителите на реда са спрели лек автомобил марка "Фолксваген".

При проверката е установено, че водачът на превозното средство, 42-годишен мъж, е шофирал под въздействието на наркотични вещества. Техническото средство, използвано от полицейските служители, е отчело положителна реакция за наличие на канабис в организма на водача.

След документиране на нарушението, мъжът е бил транспортиран до Филиала за спешна медицинска помощ в град Бяла. Там обаче той е отказал да предостави кръвни проби за допълнително изследване.

В резултат на констатираното нарушение, срещу водача е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари