Отнеха мотопеда на дрогиран шофьор в село Червена вода

1
Полевият тест на мъжа е дал положителна проба за канабис и метаамфетамин
Полевият тест на мъжа е дал положителна проба за канабис и метаамфетамин Снимка: МВР / Архив

Полевият тест на мъжа е дал положителна проба за канабис и метаамфетамин

Полицейски служители от участък "Червена вода" към Второ районно управление в Русе задържаха водач на мотопед, заподозрян в управление на превозно средство под въздействието на наркотични вещества. Инцидентът се разигра вчера около 12:00 часа на улица "Добруджа" в село Червена вода.

По време на рутинна проверка, полицаите спрели мотопед с русенска регистрация. Водачът, 30-годишен мъж, бил подложен на стандартен тест за употреба на алкохол, който дал отрицателен резултат. Последвалата проверка за наркотични вещества обаче показала положителна реакция за канабис и метаамфетамин.

След първоначалния тест, мъжът бил отведен в местната болница за по-нататъшни изследвания. Там обаче той отказал да предостави биологични проби, което усложнило разследването.

В резултат на инцидента, Второ районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Русе образува бързо производство по член 343б, алинея 3 от Наказателния кодекс. Този член се отнася до управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози.

Мотопедът е иззет от полицейските органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари