Християн Мицкоски: Няма да коленичим пред България!

1
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ коментира днешните изявления на Бойко Борисов и Румен Радев
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ коментира днешните изявления на Бойко Борисов и Румен Радев Снимка: БТА

Не можем да бъдем добри съседи, ако нямаме уважение, каза още премиерът на РСМ

Премиерът на Северна Македония Християн Мицкоски заяви, че страната му "няма да коленичи пред България", предаде БГНЕС.

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ коментира днешните изявления на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Съжалявам, че подобни послания идват от източната съседка. Мисля, че подобни послания са част от Средновековието, но в съвременна Европа през 21 век имало политици като Радев. Готов съм да говоря и с двамата. Пожелавам на Борисов да направи правителството, защото ние идваме от Европейската народна партия. Но и източната съседка трябва да знае, че отмина времето на политиците, които превиха гръбнак и коленичиха, подписаха всичко, което се слагаше на масата, а в същото време ограбваха народа с европейско знаме. Трябва да свикнат с политици, които работят денонощно, и с политици, които нямат намерение да си кривят гръбнака, нямат намерение да подписват всичко. Политици, които са готови да говорят с документи и факти. Аз съм за изграждането на връзки и мостове със съседите и взаимното уважение. Не можем да бъдем добри съседи, ако нямаме уважение", каза Мицкоски.

Не можем да бъдем добри съседи, ако нямаме взаимно уважение. Не е добросъседство, ако едната страна е унижавана, а другата се радва. Това не е добросъседство, а срамота“, каза още Мицкоски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Sтанко
    Тоя македоняк да не е братоСчед на зеления наркоман??? Тези измисленяци са огледален образ на надъханите урки на които трета година им чешат петичките. За съжаление ние нямаме топки да направим като путин - иначе българите, останали под македонско влияние са подлагани на всякакви извращения, отритнати от свои и чужди в страната която са останали по чужда воля навремето...същите като бългрските урките - натирени и винаги чужди в страната която имат за своя...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари