Грета Тунберг е в България

0
Предприемачът Хари Аничкин се снима с екоактивистката
Предприемачът Хари Аничкин се снима с екоактивистката Снимка: Хари Аничкин / Facebook

Предприемачът Хари Аничкин се снима с екоактивистката

Екоактивистката Грета Тунберг бе засечена в България.

Известната шведска екоактивистка Грета Тунберг е пристигнала неочаквано в България. Информацията за нейното присъствие в страната бе разкрита чрез публикация в социалните мрежи от българския предприемач Хари Аничкин.

Неочаквана среща в центъра на София

На 20 октомври 2024 година Хари Аничкин сподели в своя профил в социалните мрежи снимка, на която се вижда заедно с Грета Тунберг. Локацията, която той посочи, е кръстовището на булевард "Дондуков" и улица "Будапеща" в столицата.

Реакция в социалните мрежи

Аничкин придружи снимката с кратък, но въздействащ текст: "Грета Тунберг на "Дондуков" и "Будапеща"! Днес, 20.10.2024 година!"

Неизвестност около целта на посещението

Към момента няма официална информация относно целта на визитата на Тунберг в България, нито за продължителността на нейния престой. Очаква се повече подробности да станат известни в следващите часове или дни.

Интерес към екологичните въпроси

Присъствието на Грета Тунберг в България вероятно ще привлече вниманието към екологичните проблеми в страната и може да предизвика дискусии относно климатичните промени и устойчивото развитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Грета
    До Учудения бесарабски циганин хомосексуалист мартинчо - не,мартинчо,Адолф Нетаняху е мазният чифут,масов убиец на жени и деца,който ще изкара остатъците от жалкия си животец в една клетка заедно с другият посран нацист Наркоман Зеленски. И двамата посерковци се крият по бункерите,вчера храбрите ливанци са избомбили с дрон родната колиба на Адолф Нетаняху,естествено мишката е била скрита в бункера,където сере и яде.
  • 4
    7
    !!!!
    Де да можеше да накара нашия кметски Пън да спре да унищожава дърветата в Русе....
  • 2
    6
    Учуден
    Това "Адолф Нетаняху" да не е някакво партизанско име на парясаното Пипи от бункера, дефекиращо в куфар от срах да не го уцелят с дрон, подобно на иранските и палестински терористи?
  • 0
    5
    Азе
    По принцип не мога да я понасям,но ми се издигна в очите,когато започна да говори против Адолф Нетаняху
  • 5
    4
    азе
    тя тази отдавна не е толкова зелена. напоследък се изявява като защитница на онеправданите палестинци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари