Георги Кръстев: Гласувах с мисъл за Русе

1
Народният представител от коалицията ГЕРБ - СДС упражни правото си на глас в ОУ "Иван Вазов"
Народният представител от коалицията ГЕРБ - СДС упражни правото си на глас в ОУ "Иван Вазов" Снимка: Facebook / Георги Кръстев

Народният представител от коалицията ГЕРБ - СДС упражни правото си на глас в ОУ "Иван Вазов"

Народният представител от коалицията ГЕРБ - СДС в 19-и МИР - Русе Георги Кръстев упражни правото си на глас в избирателна секция в Основно училище "Иван Вазов" в град Русе.

Минути след като пусна бюлетината си, той сподели във Facebook: "Гласувах за стабилност и сигурност в България. Гласувах с мисъл за Русе. Направете го и вие. Това е начинът гласът ни да бъде чут".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 6
    Този комсомолец беше в петък във фабриката ни да агитира за себе си. Това е забранено между другото, но нейсе. Направи ни впечатление на момче, в чиято тиква има наизустени лозунги, досущ като комсомолски активист от Татово време. Изобщо жалка картинка.
  • 3
    5
    Ганьо
    Без един ден трудов стаж-депутат
  • 2
    4
    РУСЕНЕЦ
    Днес,само тоя ли гласува.Наистина честни избори.За ге.п може.
  • 18
    3
    Каменцов
    Майката на този, скъса два чифта обувки да тича до Банкя и обратно, за да вкара в избирателната листа некадърието си, което не е в състояние да работи по дадена специалност. Демонстрация на дебелоочие, обръщане гръб на логичното, това е в характера на амбициозната родителка.
  • 14
    2
    Иван Иванов
    Маминия завърши ли училище ? Че последно беше с много опит в живота и политиката на 21г.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари